Dobrota ce ih ponovo kostati:Ovim znacima ce se desiti lose stvari!

Dobrota ce ih ponovo kostati:Ovim znacima ce se desiti lose stvari!

2022-10-19 0 By Admin

 Dobrota ume skupo da košta, a dobrota će uskoro koštati neke znakove. Nekim znacima dolaze veoma teški trenuci…

 

BIK

Dragi bikovi, vi ste mnogo puta pokazali i dokazali vašu dobrotu. Vi ste tako mnogo dobrih dela činili, ali vi za sva ta vaša dobra dela nikada niste bili nagrađeni. Čak naprotiv, zaista se može reći, i to bez i malo preterivanja, da je vas dobrota jako skupo koštala u vašem životu.

Ona vas je koštala pre svega sreće. Mnogi ljudi kojima ste vi pomagali ništa nisu umeli da cene i oni su vam se ’’zahvalili’’ tako što su vam tugu naneli. A ono što vas uskoro očekuje jesu brojna negativna dešavanja koja vas očekuju zbog vaše dobrote. Nažalost, vas će vaša dobrota uskoro ponovo koštati i to na razne načine.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nažalost, vama naredni period neće doneti pozitivna dešavanja nego će vam doneti brojne razloge za tugu. Oni vas očekuju zbog toga što će neke vaše drage osobe iskoristiti vašu dobrotu na razne loše načine. Uskoro će vas neke osobe kojima jako mnogo verujete prosto pa izdati. Neke osobe će učiniti postupke koje vi niste ni sa čim zaslužili i oni će vam sa tim postupcima stvoriti veliku tugu. A isto tako će jedna vaša draga osoba otkriti neke tajne o vama i ona će vam na takav način stvoriti veoma ozbiljne poteškoće. Nažalost, dolaze vam dešavanja koja vi ni sa čim niste zaslužili. Vas će vaša dobrota, po ko zna koji put u životu, koštati. Vama će naredni period doneti malo toga dobrog.

 

RAK

Dragi rakovi, nažalost, vama ne dolaze lepi dani kojima se nadate nego vam dolaze teški dani. A oni vam dolaze zbog toga što će vas koštati vaša velika dobrota. Nažalost, vama uskoro dolaze dešavanja u ljubavi koja vam se ni malo neće dopasti.

Zapravo bi se veoma lako moglo desiti da se vaša veza uskoro završi i to zbog toga što će vaš partner iskoristiti vašu dobrotu i ljubav na razne loše načine. Vas uskoro očekuje ništa drugo nego izdaja vaše voljene osobe. Zbog svega onoga što vam uskoro stiže vi ćete se boriti sa jako velikom količinom tuge.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2