Brige,suze,nervoza – izaberi sliku i saznaj kako ces biti raspolozen  u narednih sedam dana!

Brige,suze,nervoza – izaberi sliku i saznaj kako ces biti raspolozen u narednih sedam dana!

2022-10-22 0 By Admin

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ DVA:

 

Suze!

Vi koji  ste izabrali sliku test licnosti vaseg raspolozenja, pod rednim brojem dva, izabrali ste suze. Nemojte se cuditi, niti biti sokirani, jer ovaj test vaseg raspolozenja ga otkriva precizno.

Mozda se radi o necemu sto vas je povredilo: Razocaralo i nateralo na stub placa, pa su ostali tragovi isplakanih suza…

Mozda ste isplakali neku reku suza, bistru i svetlucavu, zbog neke neuzvracene ljubavi. Pa cak pomalo i zbog zabranjene ljubavi…

Kod vas je nastalo vreme suza kada ste izgubili veru u ljubav. Kad ste izgubili  nadu u novo sutra, i razocarenje u jednu neostvarenu i nemogucu ljubav.

Vase raspolozenje je splasnulo, izgubilo je svaki smisao za radjanje nekog novog osmeha, i za svitanje vama novog jutra.

Svi drugacije  podnose  drugacije suze, pa su nekome oslobodjenje a nekima izdajice, dok jedni nikada i ne placu, vec stegnu srce kao kamen… Samo tako prebrode plac bez suza, ali on najvise i boli…

Vi koristite taktiku placa, suze su vase sredstvo da se izborite za povladjivanje i za oprostaj, za sazaljenje nad vama.

Vi niste srecni, prosto vas suze prate, ali suze  kao saveznik da opet u porazu, na neki svoj nacin, izborite neku vrstu pobede.

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ TRI:

 

Nervoza!

Vi koji ste izabrali sliku test licnosti raspolozenja, pod rednim brojem tri, niste izabrali svoju trecu srecu, trecu sansu.

Izabrali ste nervozu, kao test licnosti vaseg raspolozenja,  i to ce vas iznenaditi, pa i postideti. Nervoza  je sastavni deo vaseg raspolozenja koje ce vas bacati u ocaj. Ponekad i  kada treba, ali i kada ne treba.

Mnogo puta ce to biti tek onako zbog nekih licnih stvari, a nekada ce biti i bespotrebno. Tek da vam pokvari neki lep dan.  I naravno, kao sustinu dana pre da vase nove nade, pretvori u licne strahove.

Nervoza je neizleciva bolest modernog doba, pa ste i vi sastavni deo njega. Retki su ljudi koji je nepokazuju cudjenjem, bahatoscu, grubim recima, zivciranjem bez razloga i pravoga povoda…

Tako ste se i vi prepustili danima svakodnevice koji donose nova desavanja.

Desavanja u  kojima ne vidite ni naznake lepih dogadjaja, niti ocekujete da ce vas pogledati sreca.

Mnogo ste trpeli i istrpeli, mnogo ste prosli loseg i dobrog, pa cak i brojna iznenadjenja. Da se ne lazemo, bilo je prijatnih, ali je duplo vise bilo onih neprijatnih.

Vi kao nezno bice, stalno ste u nekom trepetu,strahu, ocekujuci sta se iza brda valja i sta ce naredni dan da donese.

Nesto lose ili lepo, povoljnu situaciju ili nepovoljan i nesrecan splet okolnosti?

U tom zivotnom previranju  i koktelu lepog i loseg, vasa je licnost obuzeta nervozom.  Stalno ste u strahu koja ce emocija prevladati u vasem raspolozenju, nervoza ili nada?

Morate se otrgnuti losim nadama, i losim ocekivanjima, i svoju nervozu pretvarati u lepa ocekivanja, pa cak mozda  i licnu  uzbunu pretvoriti u nadu u bolje sutra.

Stranice: 1 2