Vratice im se sto su vam slomili srce:Losa karma dolazi,niko nece izbeci sudbinu!

Vratice im se sto su vam slomili srce:Losa karma dolazi,niko nece izbeci sudbinu!

2022-10-23 0 By Admin

   Navedeni znaci zodijaka su jako patili. Moze cak da se kaze da je vas zivot bio jako tezak i bolan, ali ono sto je jasno…Svako ce dobiti ono sto zasluzuje…

 

  RAK

Vama je jasno da ste vi za nekoga dali sve,a  da su vam slomili srce. Uradila je to osoba od koje ste to najmanje ocekivali. Moramo da kazemo da je jasno da vam je trebalo jako mnogo vremena da se pre svega pomirite sa tim da je ta osoba bila dvolicna. Ali ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je samo pitanje dana kada cete shvatiti da je ona dobila ono sto je zasluzila. Vi ste je voleli najvise na svetu ali njoj je sve bilo svejedno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Mislila je da cete vecito da joj prastate,ali vama je pukao film. Vi ste joj okrenuli ledja. Sada dolaze dani kada ce ona da odluci da  vam se vrati i kada ce joj biti jasno koliku je zapravo gresku napravila sto nije cuvala ono sto je sa vama imala.

Vama su losi ljudi slomili srce ali nema nimalo sumnje da ce i njihovo biti slomljeno. Vrlo brzo ce sve doci na svoje, a vi cete shvatiti da karma postoji. Sve sudbina uredi sama od sebe.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2