Najmocniji astro period:Do 21. novembra ovim znacima sledi ostvarenje zelja!

Najmocniji astro period:Do 21. novembra ovim znacima sledi ostvarenje zelja!

2023-11-01 0 By Admin

Traje vladavina skorpije. Svako ko poznaje osobu rodjenu u ovom znaku zna dobro koliko je ona mocna i posebna. Isto je tako mocan period njene vladavine…

 

 SKORPIJA

Vi ste znak koji sada vlada. Pocela je sezona vasih rodjendana i nema nimalo sumnje da cete u periodu koji je pred nama moci da kazete da ste i dobili ono sto zelite. Vrlo je vazno da naglasimo da ce ovo biti period kada ce sve doci na svoje. Ako se jos uvek nije desio susret sa vasom srodnom dusom, imajte na umu da je samo pitanje dana kada ce do toga konacno i doci. Vi ste onaj znak koji ume da voli svim srcem. Vi ste znak koji je odan i veran i koji je spreman da se bori za ono sto zeli. 

Ovo je jako mocan period kada ce mnogi pripadnici vaseg  znaka moci da kazu da su upoznali svoju srodnu dusu. A ako vec imate srecu da je voljena osoba pored vas onda znajte da  je moguca, pa cak i izvesna i prosidba.Vi ste onaj znak koji je spreman da se bori za sve sto zeli i vrlo je verovatno da ce ovo biti  fantastican i caroban period  za vas. Mozemo zapravo da kazemo da je sve moguce za onog ko je spreman da se  bori, a vi ste bas takva osoba…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Dragi  strelcevi, imajte na umu da sve dok vlada skorpija, sve moze da se promeni kada ste vi u pitanju. Vama ce ovaj period biti jako mocan sto se tice karijere. Moci cete da kazete da ste dosli  do ostvarenja svoje velike zelje.Posao vam je jako vazan i cini se da je konacno doslo vreme kada cete na delu moci da kazete da ste dobili ono sto zelite.

Vrlo je vazno da kazemo da cete  period koji je pred nama pamtiti ne samo po dobitku i sansi za uspeh vec i po tome sto vam sledi jedan susret. Ako je sada vase srce slobodno imajte na umu da nije nemoguce ni da sretnete osobu koja ce vam na delu dokazati da postoji ljubav na prvi pogled. Mislite o tome.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2