Ako si usamljen i bez ljubavi:Evo ko je tvoja srodna dusa i kada ces je pronaci!

Ako si usamljen i bez ljubavi:Evo ko je tvoja srodna dusa i kada ces je pronaci!

2022-11-11 0 By Admin

Svako od nas je nekada bio usamljen i bio u situaciji da svoju ljubav pokloni nekome ko ne zna da je ceni…

 

OVAN

Usamljen si i to je ono sto krijes. Ali, iako mislis da niko ne vidi koliko ti je tesko, zapravo je istina jako drugacija.  Svi zapravo vide da bi ti sve dao da te neko voli. No, polako, tvoja srodna dusa je  odavno kraj tebe i u tvojoj blizini samo sto krije svoje emocije…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Tvoja srodna dusa je osoba iz proslosti i to je ono sto ti je jasno. Ti dobro znas da ti nikada nije poslo za rukom da je zaboravis iako nema sta nisi uradio kako bi to uspeo. Ono sto moras da znas jeste da se ona vrlo uskoro vraca u tvoj zivot.

 

BLIZANCI

Ono sto moramo da kazemo jeste da ti dolaze dani za srecu i dani kada ces moci da kazes da si dobio ono sto zelis. Sada  si usamljen ali je samo pitanje dana kada ce to da se promeni. Tvoja srodna dusa do kraja decembra ulazi u tvoj zivot i u njemu ostaje zauvek.

 

RAK

Jasno je da ces morati da cekas jos neko vreme pre nego u tvoj zivot udje osoba koja ti je sudjena. Nece ti biti lako ali moramo da kazemo da je vazno da ucinis onako kako ti nalaze srce. Zasto? Zato sto razlika u godinama koja ce biti prisutna nije vazna  jer ljubav ne pita za godine.

 

LAV

Ti si osoba koja zna da je jedina srodna dusa tvoja bivsa ljubav. I znas da ce ona to biti do kraja zivota. No, cini se da je nemoguce da je vratis u svoje narucje jer je ona previse povredjena. Slomio si joj srce, i ona je odavno krenula dalje.

 

DEVICA

Tvoja srodna dusa ce u tvoj zivot uci pocetkom naredne godine. To je relativno kratak period i zato ne treba da ocajavas sto se na polju emocija nista ne desava. Uvek imaj na umu da je bolje da smo sami nego kraj pogresnih ljudi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2