Ponedeljak,utorak i sreda ce biti fantasticni za ova tri znaka zodijaka!

Ponedeljak,utorak i sreda ce biti fantasticni za ova tri znaka zodijaka!

2022-11-20 0 By Admin

 

VAGA

Sledi vam period kada cete morati da donesete neke odluke. Dakle samo od vas zavisi hocete li umeti da cenite osobu koja je sada kraj vas. Jer, jasno je da ce pokusati da vasu paznju privuce neko  treci i znajte da ta osoba nece biti iskrena prema vama.

 

SKORPIJA

Bitno je da ne budete ljubomorni  u tolikoj meri. Kao da niste ni svesni koliko ste voljeni i umesto da uzivate  u sreci koja je sada na korak od vas vi pravite dramu oko sitnica. To vam je velika greska. Jednom bi ste mogli da se kajete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Moramo da naglasimo da ce ovi dani biti prilika da se posvetite sebi. To je ono sto je vazno. Posvetite se tome da konacno dodjete do svog cilja jer nema bas nimalo sumnje da je sada bas sve moguce. Zasluzili ste  srecu.

 

JARAC

Vrlo je vazno da kazemo da su pred vama dani kada cete videti pravo lice nekoga do koga vam je stalo.Ni u kom slucaju vam nece biti lako ali prosto je sve to zivot. Nemojte da dozvolite da vam bilo ko prica kako cete  ziveti i koga cete voleti.

 

VODOLIJA

Moramo da kazemo da ce naredni dani biti fantasticni za vas. Moguce je da ce konacno doci do toga da vam se ostvari jedna velika zelja. Dugo ste cekali na srecu ali je ona konacno na korak od vas. Sledi vam pocetak sedmice za pamcenje.

 

RIBE

Vama ova sedmica nece doneti ono sto zelite, bar ne prva tri dana iste. Ali to ne znaci da treba da ocajavate.  Dovoljno je da znate da ste iskreno voljeni i da postoji neko ko je spreman da ceka da vi budete spremni za novu ljubav.

Stranice: 1 2