Horoskop za sredu,cetvrtak i petak:Jednom paru sledi prosidba kao kruna ljubavi!

Horoskop za sredu,cetvrtak i petak:Jednom paru sledi prosidba kao kruna ljubavi!

2022-11-29 0 By Admin

Petak ce biti jedan od naredna tri dana koji ce neciju srecu dovesti do savrsenstva…

OVAN

Od tri dana  pred vama, petak ce biti dan  koji ce vam doneti prelepe stvari.Ono za cime ste  zudeli, bice ispunjeno u vasem zivotu. Vasa ljubav ce doziveti  prelepe sate jer cete oboje shvatiti  da ste jedno drugome srodna dusa.Za oboje neverovatno, ali istinito.

 

BIK

Niste ni svesni da sami sebi cinite nervozu i svoje srce cinite jos ludjim.Mada ono ludjacki kuca za jednom  devicom,  vi niste spremni da joj pridjete.Trebace vam mnogo snage i hrabrosti da savladate  svoje srce i da  je vreme  da joj pridjete.

 

BLIZANCI

Dani pred vama ce da budu u smeru vasih novih koraka. Moracete da  ih ucinite kako god i da se zna sta zelite da preduzmete. Ucinite ono sto vam nalaze vase srce, koje ce vas  znati da povede u pravom smeru, ka onoj koju volite.

 

RAK

Vasa sreca ce da bude u vasim  rukama i vreme je da se pozabavite njome. Od  ova tri dana koja slede moracete da  iskoristite sve povoljne sanse i da ih okrenete u svoju korist. Vreme je za dane vase srece, a ona moze da dodje ako se potrudite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Nikako da vam krene kako zelite, jer krenete napred pa se pivucete nazad.Od vas se ceka da budete deo  price koja je na samom pocetku. Ovi dani ce biti jako lepi za vas, ali mogu biti mnogo bolji ako pokazete da cete zeleti da jedna osoba bude njen glavni lik.

 

DEVICA

Pravite se jakim i jos niste spremni da se suocite sa sobom. Lako je glumiti pred drugima, ali sebe da lazete, tesko cete moci. Samo kada sebi priznate emotivni haos, znacete da ste pomireni sa istinom.I sa cinjenicama koje su gorke.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2