Konacno je kraj suzama i patnji:Ovim znacima sledi nova ljubav!

Konacno je kraj suzama i patnji:Ovim znacima sledi nova ljubav!

2022-11-29 0 By Admin

 Ovi znaci su sada mozda u fazi zivota kada misle da nikada nece pronaci ljubav svog zivota i kada ih niko nece voleti kako bi oni zeleli…

 

 OVAN

Vrlo je vazno da kazemo da je dosao kraj vasoj tuzi. Vi ste znak koji je veliki borac ali moramo da kazemo kada je ljubav u pitanju da nista nije bilo lako. Vi ste znak koji  ima srece na svim poljima ali ste na polju emocija jako tuzni. Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da ce doci do promena i da vas cekaju lepi  trenuci. 

U narednim danima cete moci da kazete da ste konacno pronasli nekoga ko ce vas voleti onako kako zelite. Onako kako ste vi ranije nekoga voleli pa vam nije bilo  uzvraceno. Mozemo da kazemo da su pred vama dani kada cete morati da slusate svoje srce. I neka vam to ne bude problem. Konacno je doslo vreme da sebe i svoje zelje stavite na prvo mesto i da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto  hocete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Bitno je da znate da je samo pitanje dana kada cete upoznati osobu koja ce vasem zivotu dati novi smisao. To mozda nece biti ljubav na prvi pogled ali nema nimalo sumnje da hoce jedno lepo prijateljstvo iz kojeg ce kasnije nastati nova ljubav. Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je jasno da su pred vama dani kada ce cuda biti moguca i kada cete konacno dobiti ono sto zelite. Sreca itekako moze da dodje u vas zivot i nema  bas nimalo sumnje da ste je i zasluzili… Kraj je losim danima,slede neki novi i lepsi poceci.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2