Emotivna jelkica koju izaberes najavljuje sta ti sledi na polju ljubavi!

Emotivna jelkica koju izaberes najavljuje sta ti sledi na polju ljubavi!

2023-12-15 0 By Admin

Vreme je da zaviris u svoju ljubavnu buducnost. Da saznas sta ti sledi kada su u pitanju tvoje emocije.

 

 AKO SI IZABRAO JELKU BROJ JEDAN:

Jelkica koju si izabrao najavljuje da tebi svakako slede promene na polju ljubavi. To je ono sto je izvesno.

Ako jos uvek kraj sebe nemas nekoga do koga ti je stalo onda znaj da je vrlo moguce da ce uslediti ljubav o kakvoj si do sada samo mastao. Moguce je da ce doci do ciste i iskrene emocije u danima koji su pred nama. Mozda to  cak bude i ljubav na prvi pogled.

Ako si sada u vezi, onda bi trebao da razmislis o tome sta je zapravo ono sto zelis. Da li hoces  prosidbu, pocetak zajednickog zivota i sve sto ide uz to. Jer, istina je da ces imati srece onoliko koliko budes bio spreman da se boris. Ako ti vise nije stalo, i ako su se tvoje emocije ugasile onda je jedini izbor koji imas da to i kazes. I znaj da u tome nema nista lose. Sve je zapravo bolje od toga da ostajes tamo gde nisi srecan, jer  u tom slucaju i osobu sa kojom si nesvesno cinis nesrecnom. Misli o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 AKO SI IZABRAO JELKU BROJ DVA:

Ova jelkica je znak da ces moci da doneses neke odluke u danima koji su pred nama. To je ono sto moramo reci. Samo je pitanje dana kada ces moci da kazes da si konacno upoznao osobu koja ce tvom zivotu dati jedan novi smisao. Moguce je da ce to biti ljubav na prvi pogled, iako ti u ovim danima mislis da to prosto nije moguce.

Vazno je da kazemo da je bitno da slusas svoje srce jer ce ono najbolje znati sta je ono sto je najbolje za tebe.

Oni koji su u vezi ce konacno shvatiti da su voljeni i da konacno kraj sebe imaju osobu koja zna da ih voli,cuva i postuje na nacin na koji oni zele, zasluzuju i onako kako oni znaju.

 Nastavak na sledecoj strani…

 

 AKO SI IZABRAO JELKU BROJ TRI:

Vazno je da kazemo da ce ova jelkica biti znak da su dosli bolji dani za tebe. Da nema nimalo sumnje da su pred tobom dani kada ces moci da kazes da se okrenulo kolo srece. Da konacno imas nekoga ko je spreman da ti svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Vreme je da razmislis i da ni u kom slucaju ne maris za tudja misljenja vec da dozvolis sebi da zivis onako kako ti zelis. Vrlo je vazno da imas na umu da ce doci do toga da se zaljubis na prvi pogled. Mozda ti se to nikada ranije nije desilo ali ono sto moramo da kazemo jeste da sledi period kada ces biti iskreno srecan i kada ce ljubav konacno da pokuca na vrata tvog zivota.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 AKO SI IZABRAO JELKU BROJ CETIRI:

Ova jelkica je znak da ces morati da razmislis sta je ono sto zelis. Sta je ono sto ti  treba za srecu. Imaj na umu da nema nimalo sumnje da ti sledi period kada ce ljubav biti na prvom mestu. Dakle, moci ces da kazes da si dobio ono sto zelis i da je konacno usla u tvoj zivot osoba o kojoj mastas. Osoba koja ce za tebe biti prava i koju ces voleti onako kako umes i onako kako si oduvek zeleo.

Bitno je da znas da ces do kraja godine doci do svog cilja i mozda na najlepsi nacin shvatiti da si konacno upoznao nekoga ko ti je sudjen…