Najlepsi dani neocekivano slede jednom znaku-Sada misli da nikad nece biti srecan!

Najlepsi dani neocekivano slede jednom znaku-Sada misli da nikad nece biti srecan!

2022-12-17 0 By Admin

Najlepsi dani tek slede jednom znaku koji se sada oseca beznadezno u svakom pogledu srece…

OVAN

Da slede najlepsi dani  srece niste bas optimista, ali  morate  razmisljati drugacije. Ne smete sebi da dozvolite da vas remeti  vas osecaj. Nadajte  se da ce sve biti u redu i da  ce konacno da uskoro bude nekog pomaka na bolje.Ako ne ucinite nista po tom pitanju, nece nista samo!

 

BIK

Kao da vam se prethodnih dana bilo posrecilo. Resavali ste neke vece probleme u koje ste svesno zapadali. Imali ste splet okolnosti koji je godio u trenutku, ali narednih dana ce biti malo teze. Ne morate grabiti sve sanse, neku ostavite kad zaskripi.

 

BLIZANCI

Osecate se kao da ste na nekom drugom mestu, i da ste u tudjoj kozi.  Nikako da se snadjete oko necega gde biste morali.Zato cete narednih dana raditi na tome da sredite osecanja i misli.Morate ih uskladiti sa mogucnostima.Najlepsi dani  nece doci sami.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Najlepsi plan je  da  nekoga vrlo prijatno iznenadite, a ne znate kako da to izvedete. Zato ce vam trebati i vreme i novac. Uz to ce vam trebati i osoba koja ce znati da cuva tajnu. Ako vi niste srecni, morate bar nekog uciniti srecnim.A i mozete!

 

LAV

Cekate naredne dane sa  zebnjom u srcu, i ne smete ni da mislite sta vas ceka. Tuga ili radost, neizvesnost ili i dalje cekanje neceg vaznog. Osecate da ste jako nesrecni i da vas sreca nece hteti. A sreca ce vam narednih dana doci neocekivano u liku dragog bica.

 

DEVICA

Vec ste na ivici snage i gubite moc ispravnog rasudjivanja. Tuga vas je zaslepela i osecate se nesrecno.Morate sami sebi da popravite raspolozenje i da se prizovete pameti.Mirne i hladne glave morate dalje, ma kako tesko bilo!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2