Naredna tri dana: Ove zodijake cekaju trenuci za pamcenje!

Naredna tri dana: Ove zodijake cekaju trenuci za pamcenje!

2023-12-19 0 By Admin

Vreme ce ovim znacima teci kao ludo jer ce biti u zeljenom drustvu!

OVAN

Naredna tri dana i promene koje slede. Naci cete se u zeljenom drustvu i to ce za vas biti sreca. Kao kada ste dugo gledali haos koji se odjednom slozio  i nestao. Moci cete sve sto budete hteli i to ce da bude ispunjenje vase zelje.

 

BIK

Ne znate da se vasa tolerancija polako vraca u normalu. Jos se pomalo tvrdoglavite, ali ste poceli da spustate loptu. Sve vase misli se konacno spajaju sa planovima koji su izbili u prvi plan.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Smete se zakleti da ste uspeli mnogo vise od drugih. Posebno od onih koji su vas omalovazavali. Vreme je da se radujete i ovo ce za vas biti dani u kojima cete slaviti.I konacno cete biti u zeljenom drustvu gde ce vas postovati.

 

RAK

Pred vama su dani za priznanja i pohvale koje su do sada izostajale. Konacno ce vam prici osoba koja vam se divi. Ni vi necete biti nista manje iznenadjeni. Veze vas obostrana simpatija, samo sto ste to do sada krili.

Naredna tri dana donose promene.

LAV

Trudite se da se vratite u normalu i da nastavite sa svojim zivotom. To ipak nece biti moguce ovih dana. Imacete razlog da se  osecate nesigurno, a to ce biti jedna osoba. Ona zbog koje vam srce radi na prekide.

 

DEVICA

Nece vas muciti vase obaveze, koliko neko odredjen. Bice to jedna  vaga u koju se zaljubljujete. Strogi ste prema sebi jer nikada ne mesate posao i emocije. I da biste bili u zeljenom drustvu, to pravilo morate pogaziti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2