Ljubav ili inat:Ovi znaci su sada razdvojeni zbog ponosa,a evo da li sledi pomirenje!

Ljubav ili inat:Ovi znaci su sada razdvojeni zbog ponosa,a evo da li sledi pomirenje!

2024-01-06 0 By Admin

 Nekada ljubav nije dovoljna. Ali, isto tako, nekada je zbog ljubavi najvaznije zaboraviti sve ostalo….

 

  LAV

Morate da imate na umu, prava ljubav je prava. Ona je jedna, jedina, jedinstvena. Pa cak i u slucaju da jednu osobu pokusavate zaboraviti na svaki moguci nacin, imajte na umu da se bitni ljudi ne zaboravljaju. Da ono sto je istinsko ne moze da se zavrsi, jer se onima koji su pravi uvek vratimo, kasnije ili pre.

Moramo da kazemo da je cinjenica da ce doci do toga da sretnete osobu o kojoj toliko mastate. Istina je da ste sve uradili ne bi li ste je zaboravili ali da vam nije poslo za rukom. Ocekujte njen poziv u danima koji su pred nama. Samo je pitanje dana kada ce do toga doci. Jer, ta osoba nikada nije uspela da vas zaboravi. Vi osecate isto jedno za drugo,a samo od vas zavisi hoce li vasa ljubavna prica imati nastavak.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto dalje moramo da  kazemo jeste da ovo nije vreme kada treba da mislite na ponos ili na ego vec na ljubav. Sreca itekako moze da udje u vas zivot i moramo reci da je samo na vama hocete li umeti da iskoristite sansu za srecu koja je pred vama.

Morate imati na umu da za pravu ljubav vredi dati sve, i da zbog prave ljubavi sve vredi uraditi. Naravno, ne samo vi, vec i druga osoba. Da bi veza opstala i uspela, moraju oba partnera da daju ono sto imaju…Svoje srce. Dusu, odanost, toleranciju…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2