Jezero,more, okean:  Vodena povrsina koja te privlaci otkriva  tvoju najvecu tajnu!

Jezero,more, okean: Vodena povrsina koja te privlaci otkriva tvoju najvecu tajnu!

2023-01-07 0 By Admin

 

Ako si izabrao  drugu vodenu povrsinu :

Bitno je da kazemo da si neko ko je   otvoren prema svima i ko uvek kaze  sta je ono sto zeli, i sta je ono sto misli i oseca.  Moramo da naglasimo da si neko ko takodje ima petlju da kaze sta je ono sto misli, sta je ono sto zeli, sta je ono sto oseca… Ali, ti sada krijes jednu vrlo jaku emociju  prema osobi do koje ti je stalo. To je ljubav koja te lomi iz dana u dan, i kako prolazi vreme sve ti je teze. Vreme je da se to zavrsi. Ta tajna koju nosis na svojoj dusi mora da  izadje na videlo,a ti moras da pocnes da se boris za ono do cega ti je stalo. Da prosto   budes hrabar kao sto i jesi i da pricas o tome sta te muci. Otvori svoju dusu toj osobi. Priznaj joj sta je ono sto osecas.  Cak i ako dodje do toga da te odbije, bar ces  znati na cemu si. Samo prestani vec jednom da zivis u snovima jer ti to nista dobro nece doneti.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako si izabrao trecu vodenu povrsinu :

Imati tebe u svom zivotu znaci imati nekog na koga tvoji voljeni mogu da se oslone. Uvek i  zauvek. Ti si osoba za primer, ti si heroj, ti si neko ko ce prosto uvek i u svakom slucaju znati kada i kako treba da se bori za ono sto zeli. Ali, ono sto je jako vazno da kazemo  jeste da si   neko ko krije svoje emocije. Ko krije da pati.

Tvoja tajna se odnosi na to da je tvoj zivot zapravo jako bolan i tezak.

Da ti samo glumis da si srecan, da samo glumis da  je u tvom  zivotu sve dobro, jer nista nije   bas onako kako ti zelis da prikazes.

Moras da shvatis da nema nista lose u tome da se nekad pokaze slabost. Samo da je potrebno paziti pred kim se pokazuje. Prepoznaj  dobre ljude, i nauci da ih razlikujes od losih…

 

 

Stranice: 1 2