Tokom naredna 72.sata:Sledi pravi vatromet emocija i ljubavi!

Tokom naredna 72.sata:Sledi pravi vatromet emocija i ljubavi!

2023-01-07 0 By Admin

Vatromet emocija  koje slede  u narednih tri dana, dva znaka u vezi ce dovesti na ludi kamen!

 

OVAN

Naredna 72.sata moze ocekivati neocekivano… Necete biti bas tako ponositi na naredne dane, ali sta se mora nije tesko. Vreme je da savladate teskoce koje ce vas pratiti, ali to nece biti da vam je prvi put tako. Jaki ste da se uhvatite u kostac i da vas srce  vodi ka razumnim resenjima.

 

BIK

Nikako da se urazumite i da prihvatite svoje cinjenicno stanje.Nikako da se srede nedoumice i da okrenete novi list.Nesto vas ceka  u narednih tri dana i bice to za vas jako neprijatno. Bice to razlog da shvatite da ste zapali u corsokak, i da morate okrenuti novi list.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vatromet osecanja kojim se nadate, nece se upaliti u srcu vaseg partnera. On se drzi na ecoj razdaljini od vaseg srca. Verujte da to ne znaci  da vas ne voli, ali je podjednako zaljubljen kao i vi. Samo se plasi da ne bude povredjen.

 

RAK

Imali ste i bolje dane, ali ovi naredni nece biti tako losi. Uglavnom cete odrzati svoje vedro raspolozenje i zadrzacete osmeh na licu. Vreme je da se smire  sve trzavice koje ste imali do  sada, i da imate sasvim normalnu situaciju koja nece zadavati vece brige.

 

LAV

Niko vas nece nauciti da prestanete da se trudite da uvek budete u centru paznje. Navikli ste da vas svi gledaju, i da vam se klanjaju. Vreme je da budete opet onaj stari koji ce stati u red zaljubljenih. Cekate da vam se uzvrate osecanja od strane jednog jarca.

 

DEVICA

Vatromet zelja vam je da  se zapitate  sta zeli vas partner. Vreme je da vas vatromet vasih osecanja uveri u ljubav jedne vage. U narednih danima cete biti  poneti osecanjima i ucinicete ludu stvar. Stacete na ludi kamen.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2