Horoskop za ponedeljak,utorak i sredu:Slede dani kada zelje postaju stvarnost!

Horoskop za ponedeljak,utorak i sredu:Slede dani kada zelje postaju stvarnost!

2023-01-08 0 By Admin

OVAN

Slede zanimljivi dani. Vec ste se sredili po pitanju svojih zelja i sada ste ih poceli slediti. Vreme je da se srede vase stvari i da  jasno znate kuda biste posli.Da li cete za svojim obavezama kako biste zaradili i tako bili nezavisni od partnera?  Ili cete ici ka jednom raku, bez obzira na sve?

 

BIK

Vi opet zelite isto, i uvek samo  isto, a to je novac.Novac vam je pokretac i u vasem zivotu je osa oko koje se sve vrti. Uozbiljite se  sta se zbiva jer morate raditi i imati za sebe i da pomognete porodici. Ne oslanjajte se na pozajmice, dosta je bilo!

 

BLIZANCI

Vec ste uspeli da se okrenete  na stranu i sagledate sve predloge za i protiv. Neko vas nagovara da  promenite posao, a vi to ne zelite.Vas uvek drzi mesto jer se plasite promena. Nemate hrabrosti da idete  daleko i menjate nacin i mesto zivota.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Suvise vam je tesko i ne znate kako cete i dokle tako. Partner je na vas svalio teret vase emotivne veze i vreme je da se i on postara.Srce  ga voli a vi niste svesni sto se ponasatako sebicno.Dajte mu do znanja da to necete trpeti dugo.

 

LAV

Mozda nije vreme da sanjate nemoguce i da se nemogucem i nadate. Neko vas stalno tesi i uverava da ce vam biti bolje. Od vas se ceka da postanete svesni svoje situacije koja je stvarna i sasvim realna. A ne da slusate lazne nade kojima vas prijatelji hrane

 

DEVICA

Ne znate sta biste pozeleli jer vam se sve vece zelje umrsile u klupko.Svakako da morate da zamrseno klupko odmotate i da odredite svoje zelje. Pokazite sta zelite i sta je ono cemu cete teziti dalje. Morate imati prioritet.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2