Posledice petka trinaestog na vas znak zodijaka tek stizu narednim danima…

Posledice petka trinaestog na vas znak zodijaka tek stizu narednim danima…

2023-01-13 0 By Admin

Kazu da  posledice uvek stizu  kada im se ne nadamo, a kakve ce posledice da ostavi petak trinaesti, na vas znak zodijaka, tek cete se uveriti…

OVAN

Posledice petka trinaestog za vas ce biti jako lepe, a da ih niste ocekivali.Jedna ce vam osoba zapasti za oko i bice to ljubav na prvi pogled. Mada vecina strepi od malera koji donosi ovaj dan, vama ce biti za pamcenje.

 

BIK

Vreme je da se radujete novim stvarima  i da idete napred.Pred vama su dani odmora pa gledajte da ih iskoristite. Od vas se ceka da pokazete svoj stav i da budete voljni da upoznate nekoga.Odavno ste sami i vreme je da se osecate poletno i zaljubljeno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Naredni dani ce vam biti pod utiskom petka jer niste imali bas najbolji dan. Hteli ste nesto da bude po vasem, ali nije bilo. Hteli ste da pokazete da ce vasa rec biti poslednja, ali nije bila. Ovih cete dana osecati da vam je poljuljan autoritet.

 

RAK

U vama ce los dan da probudi osecaj tuge, ali cete je pokusavati da sakrijete. Ne zelite da neko vidi vas pad, mada ce vam u dusi biti tesko.Niste osvojili  jedno bice, a ucinili ste bas sve da ga ocarate. Ili mozda niste bas sve, pa se plasite da pokusate ponovo?

 

LAV

Posledice vase brze i nepromisljene odluke, tek ce da vas stigne. Ono sto ste ucinili u ljutnji, pokavrilo je bas sve i sada je vreme da se upitate i zasto. Da li ste  to ucinili iz inata, u nameri da i vi zadate udarac partneru? Ako ne pokusate da izgladite problem, posledice ce biti velike.

 

DEVICA

Zaljubili ste se ludo, nepovratno i bez pitanja, i bilo kakve informacije o partneru. Ponela vas je lepa atmosfera, muzika i drustvo. Hteli ste biti neodoljivi u ocima jedne osobe, a postali ste neko ko moli za ljubav. Tek cete se pitati sta ce biti dalje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2