Horoskop za ponedeljak,utorak i sredu:Tri dana koja slede donose cudo!

Horoskop za ponedeljak,utorak i sredu:Tri dana koja slede donose cudo!

2023-01-29 0 By Admin

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada cete dobiti sve ono sto zelite. Neko je spreman da vam na delu dokaze  svoju ljubav i da vam bude podrska u svakom pogledu. Zivot je jedan i vama tek slede lepi dani.

 

 SKORPIJA

Vazno je da kazemo da su pred vama tri dana kada cete saznati nesto jako veliko i lepo. Moramo da kazemo da ce doci do toga da se uverite u neciju ljubav. Vazno je da ne odustajete od onog sto naumite i da znate da je zivot previse kratak da bi ste marili za tudja misljenja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da ste vi neko koga cekaju promene u danima pred nama. Neko ste ko zasluzuje ljubav, neko ko ni u kom slucaju nece ciniti nesto lose kako bi dosao do svog cilja. Slede promene na bolje, i nagrada za srecu koja vas ceka…

 

JARAC

Ljubomora je ono sto vam je veliki problem. Vi u ovom trenutku ni sami ne znate sta je ono sto zelite, ali vam je previse stalo i ne vidite pravu sliku. Vama je voljena osoba verna ali  vi ste neko ko je bio previse povredjen i sada ne verujete nikome. No, voljena osoba vam je odana.

 

 VODOLIJA

Konacno, dolaze dani za ljubav. To je ono sto moramo da kazemo. Vazno je znati da ce sve doci na svoje u danima koji su pred nama.  Vrlo je moguce da ce doci do toga da dobijete ono sto zelite. Moguce  je da ce uslediti dani za ljubav.

 

RIBE

Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da ste vi neko ko je spreman da se bori za ono sto zeli. Slede dani tokom kojih cete doci do svog cilja i dobiti ono sto zelite.  Konacno ce vam se ostvariti jedna velika zelja u danima koji su pred nama,i vi ste to i zasluzili.

 

 

 

 

 

Stranice: 1 2