Horoskop za subotu,nedelju i ponedeljak:Slede savrseni trenuci!

Horoskop za subotu,nedelju i ponedeljak:Slede savrseni trenuci!

2023-02-03 0 By Admin

 Moramo da kazemo da ce naredna tri dana biti prilika da jedan znak shvati sta je ono sto zeli,jer je sada u dilemi…

 

 OVAN

Vazno je da kazemo da su pred vama savrseni trenuci. Vi ste sada neko ko ce u danima koji su pred nama doci do svog cilja i dobiti ono do cega mu je stalo.

 

 BIK

Moramo da kazemo da je vazno da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto naumite. Vama ce tri dana koja su pred nama doneti ljubav o kakvoj ste do sada samo mastali. Cuda su itekako moguca.

 

 BLIZANCI

Vrlo je vazno da  znate da ce tri dana koja su pred nama vama doneti srecu. Vi ste znak koji ce iskreno uzivati i koji ce tek moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Ako ste sada u vezi vreme je da razmislite o svemu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da vas neko voli.  Da postoji neko na koga mozete da se oslonite i ko je spr da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav.  Da li cete toj osobi dati priliku ili ne, na vama je.

 

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da ste vi neko ko ce u danima koji su pred nama doci do svog cilja. Vazno je da razmislite sta je ono sto zelite i da ne odustajete od toga. Bitno je da znate da je zivot ipak samo jedan.

 

 DEVICA

Morate imati na umu da su pred vama dani za ljubav. Neko ce moci da kaze da je iskreno voljen i da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Mislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2