Mesec ljubavi jos traje, i evo kakve posledice slede vasem  znaku!

Mesec ljubavi jos traje, i evo kakve posledice slede vasem znaku!

2023-02-15 0 By Admin

Mada je dan ljubavi prosao, mesec ljubavi jos traje,  pa ce da ostavi velike posledice na  svaki znak zodijaka…

OVAN

Mesec ljubavi ce vam doneti bolje! Dan zaljubljenih je prosao ali mesec ljubavi jos traje!  Niste bas  odusevljeni nekim stvarima, ali  dok  traje postoji sansa da se poprave mnoge stvari.  Vreme je da partner popravi ono sto je pogresio, i da ispravi ono sto je vec pokvario.

 

BIK

Osecate da  vam je za posledicu  mesec ljubavi doneo razocarenje, i nikako da se pomirite sa time.Verujte da ce njegova druga polovina da donese  nesto bolje i konkretnije. Odjednom ce da vam svane i da se ukaze sreca.  Nemojte reci da vam je uvek sudjena tuga.

 

BLIZANCI

Niste ni osetili da postoji sansa za nesto bolje, jer do sada niste ni verovali u bolje. Do kraja meseca ce to bolje da bude vasa ostvarena zelja.  Krenuce vam sve kako  treba i vreme je za radovanje.Bice da mesec ljubavi na samome svome kraju, vama donosi  novi pocetak.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Ne morate ni da mislite o posledicama, jasno vam je je to tuga. Kao da vam je zapisana na danu rodjenja i zacrtana na vasem dlanu sudbine. Nemojte se  predavati pesimizmu zbog jedne situacije. Stvari ce se popraviti ka boljem, od tuge ka sreci.

 

LAV

Mislili ste da cete moci da resite sve i da ce vam se partner vratiti.Niste racunali na svadju, nego na pomirenje. Do kraja meseca ljubavi, bicete i ljubomorni i izdani. Nece vas izdati niko drugi, izdacete sami sebe! Fali vam samopouzdanje!

 

DEVICA

Vreme je da se pomirite sa raskidom koji je posledica suvise slabe ljubavi.  Odavno je nagovestaj kraja dosao do vaseg srca. Kako su emocije postajale slabije, i vasa je veza slabila. Cekali ste jer niste hteli da vi ucinite definitivnim krajem, vezu koja je umrla pre zvanicnog kraja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2