Ako pozelis nesto svim srcem, i izaberes broj, saznaces hoce li se ostvariti!

Ako pozelis nesto svim srcem, i izaberes broj, saznaces hoce li se ostvariti!

2022-02-15 0 By Admin

   Na slici se nalazi drvo zelja. Ako nesto zelimo svim srcem, vece su sanse da to i dobijemo….

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

 Ako si izabrao  broj jedan:

 

Ako je broj jedan tvoj izbor, znaj da je zelja koju si zamislio  itekako ostvarljiva. Ti nisi osoba  koja zeli mnogo toga,a posebno ne koja zeli  nemoguce…  Ti si jedna od osoba  koje bas nikada i ni u kom slucaju ne odustaju od onog sto zele. To je ono  sto moramo da kazemo. Ti si zapravo osoba koja je navikla da se bori za ono sto zeli. Samim tim, ti ne cekas da ti nesto padne sa neba vec se za to boris.  Ono sto moramo da kazemo jeste da su velike sanse da ce ova tvoja zelja da se ostvari. Konacno ces moci da kazes da  ti je krenulo na bolje. Samo je jako vazno da se boris za to  jer ti dolazi period tokom kojeg je moguce da dobijes to sto zelis.

 

 Ako si izabrao  broj dva:

Ako si izabrao broj dva, moguce je da si ovog puta pozeleo ono sto ne mozes dobiti. To je ono sto moramo da kazemo. Ti si neko ko zeli mnogo toga ali je jako vazno da naglasimo da  si u ovom trenutku osoba koja ima previse zelja. Vreme  je da razmislis o svemu i da se fokusiras na ono do cega ti je stalo,a sto je realno. Nekada moramo od nekih stvari da odustanemo a nekada da se pomirimo da smo pozeleli ono sto nije realno.

 

 Ako si izabrao  broj  tri:

Ako si izabrao ovaj broj onda  treba da se radujes jer nema nimalo sumnje da ce doci do toga da se tvoji snovi ostvare. Ti si neko ko je svestan toga koliko vredi i uz samo malo srece je moguce da dobijes ono do cega ti je stalo. Raduj se. Najlepsi trenuci tek dolaze u tvoj zivot a nema nimalo sumnje da si ih zasluzio. Ova zelja ce biti ostvarena i to je ono sto moramo da naglasimo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2