Horoskop za petak,subotu i nedelju:Tri dana,tri sanse za ljubav!

Horoskop za petak,subotu i nedelju:Tri dana,tri sanse za ljubav!

2023-02-16 0 By Admin

Dragi nasi,evo prilike da saznate kako ce vam se zavrsiti ova sedmica i kome ce njen kraj biti jako lep i talican.

 

 OVAN

Horoskop za tri naredna dana za vas je jako lep. To je ono sto moramo da kazemo jer su vase prognoze jako dobre. Moguce je da ce doci do toga da vam se velika zelja ostvari.

 

 BIK

Konacno ce sve biti moguce kada ste vi u pitanju. Postoji neko ko vas voli iznad svega i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Horoskop za kraj ove sedmice vama donosi zaista lepe vesti.

 

 BLIZANCI

Moramo da kazemo da je vazno da ne odustajete od onog sto zelite. Ako postoji osoba do koje vam je stalo sada je pravo vreme da joj to i kazete. Nemojte biti ponosni, ponos vam nece doneti nista dobro.

 

 RAK

Konacno cete moci da kazete da ste nagradjeni za svoja lepa i dobra dela. Ovo bi mogla da bude sjajna prilika da neke svoje zelje ostvarite. Sve je jasnije da postoji neko ko vas voli iznad svega i kome ste vazni…

 

LAV

Vrlo je vazno da kazemo da vam dolaze dani kada sve moze doci na svoje. Jedan rak je uz vas i nema nimalo sumnje da vas voli vise nego sto mozete da zamislite. Slede vam neki divni trenuci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Moramo da naglasimo da ce ovo biti dani za ljubav i dani kada ce sve biti moguce. Uzivajte u onom sto imate i vodite se time da dolaze dani kada ce cuda biti moguca. Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da vas neko voli.

 Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2