Naredna 72. sata ce biti magicna-jednom zodijaku sledi magija u ljubavi!

Naredna 72. sata ce biti magicna-jednom zodijaku sledi magija u ljubavi!

2023-02-18 0 By Admin

Magija ljubavi koji sledi bice  jako iznenadjujuca za jednog znaka…

OVAN

Vreme je da se pocnete radovati boljim  koracima  i da ih ucinite boljim. Samo od vas ce da zavise  svi dalji koraci i vreme je da ih ucinite. Pokazite snagu da se odlucite  za ono sto vam sledi. Budite odmereni  sto se tice  vasih mogucnosti.

 

BIK

Magija kojoj se nadate da ce vas snaci, nikako da dodje do vas. Od vas se  ocekuje da  se dobro potrudite i da budete odlucni.  Ako ste do sada bili nesigurni, bar sada  budite mnogo  sigurniji. Vase srce  vas vodi i morate ucvrstiti sta osecate i sta zelite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vasa ljubav je nesto  sto ste odavno gnezdili u svome srcu.Vreme je da se od vas  osete ta osecanja koja gajite.Budite svesni da necete dugo moci da  krijete to sto vam lezi na srcu. Ljubav prema jednoj osobi doci ce na videlo dana.

 

RAK

Nemate nista da se  ljutite jer ljutnja na jednu osobu vam nece pomoci.Ljutnja ce vam samo odmoci u situaciji koja  vas prati. Imacete situaciju koja vas mora osvestiti i vratiti  u bolju poziciju. Gledajte da sredite stvari i nesporazum koji vas baca u ljutnju.

 

LAV

Imacete zelju da obnovite bivsu vezu i opet ozivite bivsu ljubav. Vasa sreca bi morala da se opet vrati. Oboje zelite da se ponovo obnovi magija vase ljubavi. Nemojte samo da vam sve ostane na pustim zeljama i na neuspelim pokusajima.

 

DEVICA

Vreme je da i sami osetite srecu i da se vasa  ljubav  realizuje kroz vase lepo raspozenje.Bicete iznenadjeni svojim  koracima koje cete napraviti spontano.Jednoj cete osobi prici i odmah izliti reku osecanja iz svog zaljubljenog srca.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2