Horoskop za sredu,cetvrtak i petak:Evo sta vam donose prva tri dana u martu!

Horoskop za sredu,cetvrtak i petak:Evo sta vam donose prva tri dana u martu!

2023-02-28 0 By Admin

 Vrlo je vazno da kazemo da ce prva tri dana u ovom mesecu biti dani kada ce neko saznati veliku istinu koja moze da promeni sve…

 

 OVAN

Vazno je da imate na umu da ce prva tri dana doneti ostvarenje vase velike zelje. Ako ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli i da pocne ispocetka, onda ste to vi.  Postoji neko ko vas voli, neko ko je spreman da vam bude podrska i da vas prati u svemu.

 

BIK

Moramo da kazemo da ce prva tri dana u martu doneti velike vesti. Vi ste neko ko ce u danima koji slede dobiti ono sto zele. Prva tri dana u ovom mesecu ce biti prilika da se uverite u neciju ljubav i da saznate da vas neko voli. Slede iznenadjenja.

 

 BLIZANCI

Neko ste ko je prosao mnogo toga i moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da slede dani za promene. Vi ste znak koji ce u danima koji su pred nama saznati da vas neko voli.  Ovo ce biti sjajan pocetak za ljubav i nema nimalo sumnje da ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli.

 

RAK

Vrlo je vazno da kazemo da vas neko voli. Da ste vi znak koji je spreman da se bori za ono sto zeli.  Nema nimalo sumnje da sledi jedan  vrlo zanimljiv i lep period za vas.Dugo ste cekali na to da se kolo srece okrene i da se uverite u necije emocije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Moramo da kazemo da je jasno da postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.  Vama slede dani tokom kojih vam sledi novi pocetak sa nekim do koga vam je stalo,  sledi pomirenje i ostvarenje zelje.

 

DEVICA

Ono sto je bitno da znate jeste da ce prva tri dana u novom  mesecu vama doneti ostvarenje jedne velike zelje.  Neko ste ko je prosao mnogo toga ali sada  su konacno pred vama dani za romansu i za pobedu. Postoji neko na koga mozete da se oslonite i ko ce vas pratiti na svakom koraku. 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2