Datum O3.O3.2023:Simbolicna trojka ovog dana donosi pregrst iznenadjenja!

Datum O3.O3.2023:Simbolicna trojka ovog dana donosi pregrst iznenadjenja!

2023-03-02 0 By Admin

Trojka u datumu koja se ponavlja isto toliko puta, donosi  i pregrst iznenadjenja ovim znacima…

OVAN

Trojka u datumu ovog dana za vas nece biti tako znacajna.Za vas ce to da bude samo jedan dan u nizu koji je slucajno oznacio iste brojke. Necete se tako ponositi sto je vec taj datum, a da niste resili neke svoje nedoumice. Vise ce vam doci kao opomena da pocnete resavati  ono sto ste trebali davno.

 

BIK

Vec ste na ivici snage sto se sve lomi preko vaseg emotivnog polja. Rado biste da  ne zaostajete sa svojim paznjama partneru kojeg ste zapostavili. Ipak cete morati da svoje zaostale i nagomilane obaveze dovedete u red. Vreme je da danas nadjete prioritet izmedju bitnih i manje bitnih stvari.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

BLIZANCI

Osecate se zapostavljeno od strane partnera kojem je vaznije sve drugo od vas. Kao da vise ne oseca onu ljubav prema vama koju je pokazivao daleko pre.Mozda je danas prilika da se rese i vasi problemi i vase srce da se dovede u red.Morace da vam se izjasni i jasno i glasno.

 

RAK

Iznenadjenje vam svakako donosi trojka u datumu ovog dana pa cete  ga zeljno iscekivati.  Sledi vam jedno veilko okupljanje, inace drustvo koje obozavate.Partner  ce vam prirediti lepe stvari i pregrst sitnih iznenadjenja. Uzivacete kako odavno niste.

 

LAV

Moracete da se okrenete lepsim stvarima da se zna  sta vam je  ciniti.Jedna vas vaga navodi na pogresan trag. Druzi se sa jednim jarcem, dok vi kipite od ljubomore misleci da su u emotivnoj vezi. I vi se svidjate njoj, ali zeli da vidi da li cete biti uporni ili cete odustati.

 

DEVICA

Niste jaki za ono sto vas ceka, a cekaju vas brojna iznenadjenja.Verujte da nece bas sva da budu  tako prijatna. Bice ih razlicitih, pa cete se i radovati i zalostiti. Jedno manje  iznenadjenje, manje prijatno, naterace vas da se zapitate  sta je ustvari ono  u sta ste verovali?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2