Oni su shvatili da su pogresili:Evo kojim znacima stize poruka izvinjenja od bivsih!

Oni su shvatili da su pogresili:Evo kojim znacima stize poruka izvinjenja od bivsih!

2024-03-13 0 By Admin

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovi  znaci zodijaka u danima koji su pred nama imati priliku da nekome oproste. Njihova  bivsa ljubav je shvatila da je pogresila…

 

SKORPIJA

Vama vrlo uskoro stize poruka od bivse ljubavi. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da je vas partner shvatio koliko vi vredite.Itekako zeli da vrati vreme i da sa vama nastavi tamo gde je stalo.  Cinjenica je da ta osoba nije umela da vas ceni. Da je u pitanju neko koga ste voleli svim srcem, ali nazalost ne i ta osoba vas. Ali, ono sto morate da znate jeste da je ona shvatila koliko vi vredite. I vrlo uskoro vam od nje stize poruka u kojoj ce vas zamoliti za oprostaj.

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da treba da se uverite u njenu promenu. Mozda se nije promenila,mozda samo prica u prazno, ali isto tako,mozda je u medjuvremenu shvatila sve i zaista zeli da vas usreci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Poruka koju imamo za vas i ujedno savet jeste da ne zurite sa odlukama. Ako prema toj osobi i dalje osecate nesto naravno da ne treba  kategoricno da odbijete novi pocetak sa njom. No, ne treba ni da joj se tek tako vratite… Dajte sebi vremena za sve, a pre svega da se uverite sta je ono sto je u ovom  trenutku za vas najbolje.

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2