Horoskop za sredu,cetvrtak i petak donosi velike odluke,vagama tugu…

Horoskop za sredu,cetvrtak i petak donosi velike odluke,vagama tugu…

2023-03-14 0 By Admin

 Dani koji slede donose vam prijatna iznenadjenja,

mada ce neki da se raduju,dok ce drugi dobiti tugu…

OVAN

Tugu vam donose dani koji slede a da cete se ipak drzati hrabro. Nece ni vama biti najgore, vreme je da se  prihvatite sta je tu je. Ovi dani ce vas  znatno iscrpeti pa necete imati raspolozenje, niti elan za bilo sta.

 

BIK

Vec ste umorni od  price koju stalno ponavljate, a da niste nista ucinili. Verujte da nista nema od price koja je prazna i uzaludna. Sve vase price ce da budu bez delovanja, pa je vreme da se malo zaustavite.

 

BLIZANCI

Neko vas upozorava na jednog bika a vi nikako da se okrenete upozorenju. Pazite sta vam se sprema i sta je ono sto vas  vodi.Dok ste upozoreni da svoje srce  morate da mu otvorite ili da se pomiriti da ga izgubite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Tugu nikako da oterate sa svoga lica  i iz svoje blizine iI dani koji slede donece vam tugu koja ce samo da se nastavi u vasem zivotu i dalje. Neka neprijatna situacija ce vas snaci da je necete ni slucajno ocekivati. Ipak ovi dani ce vam je doneti.

 

LAV

Vasa sreca da se okrenete novom poglavlju zivotu, trajace kratko.Mada i sami zelite neke promene, na samom pocetku  ce vas sacekati velike prepreke. Niste ni svesni sta vas ceka i kako ce biti tesko da ih premostite.

 

DEVICA

Tugu ovih dana ce odneti radost koja sledi u danima pred vama.Ovi  dani ce da vam donesu vrlo prijatna iznenadjenja i lepe trenutke.Pokazite da znate sta vas ceka i da cete zaista znati da prihvatite bilo sta.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2