Ljubav do pocetka leta obecava mnogo: Neko ce stati na ludi kamen!

Ljubav do pocetka leta obecava mnogo: Neko ce stati na ludi kamen!

2023-03-19 0 By Admin

Mnogo lepih stvari tek sledi do pocetka leta, a neki ce stati na ludi kamen nenadano…

OVAN

Mnogo je vremena do pocetka leta pa nemojte previse brinuti.Vreme je da idete dan za danom i da se  polako snalazite. Pravite planove, radite, ali nemojte da zapostavljate emotivno polje.Ono moze biti daleko bolje samo ako biste se i vi potrudili.

 

BIK

Da ste bili pametniji da iskoristite neke sanse, sada biste bili i srecniji. Niste ni znali sta vas ceka, niti kakve ce posledice ostati vasa nezainteresovanost. Ipak cete se  morati zauzeti u nekim novim prilikama i dati sve  od sebe.Nikad nije kasno  za nove pocetke.

 

BLIZANCI

Ljubav ce vas trenutno  muciti, ali ce da kasnije bude bolje. Nesto vam nije bas kako treba, ali do pocetka leta cete morati da se snadjete. Vreme je da stabilizujete svoja osecanja i ucvrstite vezu. Ako sebi  postavite prioritete, sve ce biti bolje.

 

RAK

Vasa zaljubljenost ce biti ogromna bas kao da vas nosi plima ljubavi. Osoba u koju cete se zaljubiti bice velikoiznenadjenje za vas. Vreme je da saznate sta je ono sto zelite dalje i cemu vodi vasa veza.Cemu cete vi zeleti da ona vodi?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Mnogo teskih trenutaka je pred vama, ali cete ih nekako prevazici.Vreme je da se okrenete novimkoracimaisvakako da morate okrenuti novi list. Vasa vas proslost jos uvek muci i jos je niste potpuno potisnuli.  Ako sebi zelite dobro, uskoro cete morati da zakopate proslost.

 

DEVICA

Osecate se obeshrabreno u poziciji u kojoj ste trenutno.Ne znate cilja i nemate pravac, ali cete ga morati naci.Vreme je da budete jaki i da postanete jos jaci. Mozda je vreme da krenete ispocetka, i bas od nule. Samo tako cete moci da prevazidjete nesto sto vam ne ide od ruke.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2