Prva tri dana u novoj sedmici ce biti predivni:Evo sta donose ponedeljak,utorak i sreda!

Prva tri dana u novoj sedmici ce biti predivni:Evo sta donose ponedeljak,utorak i sreda!

2023-03-19 0 By Admin

U novoj sedmici vas cekaju prelepe stvari i predivni trenuci.Jednom ce znaku zodijaka biti posebno lepo…

OVAN

U novoj sedmici slede vam prijatna iznenadjenja.Pred vama su novi dani koji vam donose i prelepa desavanja.Od vas se ceka da se okrenete  novim stvarima i novoj ljubavi.A jedna takva ljubav ce uskoro promeniti vas zivot u celini.

 

BIK

Svakako da vas se ne ticu mnoge stvari ali cete konacno morati da se okrenete  oko sebe.Vreme je da budete mnogo odgovorniji i prema sebi i prema zivotu.Ponasate se izgubljeno i prazno, bas kao da ste  bez ijedne zelje.Tako ne smete vise!

 

BLIZANCI

U novoj sedmici vas cekaju i nove brige a vase bice je suvise optereceno. Neke stvari vas  nerviraju, a ne bi trebale. Vec ste se  radovali nekim stvarima koje se nisu desile i sada se osecate  razocarano. Vreme je da budete razumni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Niste ni svesni sta vas ceka i sta je ono sto vas ceka u novoj nedelji. U svakom slucaju morate biti svesni svojih mogucnosti. Nemojte da se suvise nadate bas prelepim stvarima, jer ce biti svega. Ali nece vam biti tako lose.

 

LAV

Suvise se osecate lose da biste se nadali mnogo boljem. Ipak ce vam dani u novoj sedmici doneti daleko lepse stvari. Vreme je da se radujete jer konacno slede lepe stvari, a neki trenuci ce zaista da vas i usrece. Takve niste imali dugo.

 

DEVICA

Odavno pokusavate sa partnerom jednu odredjenu temu. Zapravo vec ste je naceli i sada je vreme da se i nastavi.Za sada ste  reseni da je ne prekidate, no da je isterate do kraja.Neka bude kako mora, ali necete odustati dok stvari ne izvedete na cistinu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2