Sreda,5.april ce biti najcarobniji dan u zivotu ovog znaka!

Sreda,5.april ce biti najcarobniji dan u zivotu ovog znaka!

2023-04-04 0 By Admin

Pred nama je jos jedna sreda.Ovo ce biti dan kada ljubav moze da pobedi.

 

 OVAN

Vama ce ova sreda doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Ako ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli, onda ste to vi.  Vazno je da kazemo da ce doci do toga da se uverite u to da neko iz vase blizine prema vama gaji jake emocije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako nas pitate za savet, reci cemo da bi ste toj osobi svakako trebali da date sansu. Naravno,  to samo u slucaju da je vase srce slobodno.  Ne treba nikome davati laznu nadu, ali ovo je jedna od onih situacija kada cete jednostavno shvatiti da treba da slusate glas svog razuma.  Razum bi ovog puta itekako mogao da vas odvede do srece.

Ako ste  u vezi,moramo da kazemo da ce ovaj dan doneti mogucnost cak i prosidbe. Naravno da ne treba da obecavate ono sto niste u stanju da ispunite, ali ono sto moramo da kazemo  jeste da ste iskreno voljeni.  Ponasajte se u skladu sa tim, i znajte da naredni dani mogu da donesu veliku srecu. Ova sreda ce biti prilika da pocnete ispocetka cak i sa nekim iz svoje proslosti. Ako vam je sada neka bivsa ljubav u mislima i u srcu,  znajte da je sada pravo vreme da se fokusirate na to. I da konacno kazete sta je ono sto mislite,zelite i osecate.

JARAC

Vi ste drugi  znak koji ce moci da kaze da mu je ova sreda donela srecu.Samo je pitanje dana kada cete shvatiti da vas neko voli.

Vi u svojoj neposrednoj blizini imate nekoga koga smatrate prijateljem, ali ko prema vama gaji posebne emocije. I da, ako odlucite da toj osobi date sansu kada konacno odluci da vam prizna ono sto oseca, imajte na umu da je vrlo moguce da cete izgraditi predivan emotivni kontakt.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2