Nocas je pun mesec u znaku Vage!Evo na koga ce imati najveci uticaj i kome 6.april moze da promeni zivot!

Nocas je pun mesec u znaku Vage!Evo na koga ce imati najveci uticaj i kome 6.april moze da promeni zivot!

2023-04-05 0 By Admin

 Velike promene u danima koji su pred nama. Noc punog meseca bi mogla nekome biti presudna za srecu…

 

   OVAN

Pun mesec vama bas i nece doneti neke promene. Bar ne one koji bi mogli da vas zabrinu. Vreme je da se fokusirate na srecu koja vam je darovana i na ono sto imate. Da uzivate u onome sto vam pripada, umesto da stalno zelite jos i jos. Kao da ni sami niste svesni srece koja vas ceka, a to vam je velika greska.

Moramo da kazemo da je vrlo moguce da ce doci do toga da vam se javi jedna osoba iz proslosti. Samo vi znate da li je to ono sto zelite, ali je jasno da ce ona zeleti sa vama jos jednu sansu. Recite joj ono sto mislite, i ono sto osecate. Cak i po cenu toga da joj slomite srce za sva vremena jer je sve bolje od toga da joj date laznu nadu.

Neki ovnovi, koji su sada u vezi, mozda pozele da krenu dalje. Da raskinu, da prekinu svaki kontakt sa partnerom. Znajte da je to aposolutno u redu, samo budite iskreni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Pun mesec u znaku vage ce na vas imati veliki uticaj. Bice to zato sto ce skorpije koje su sada u vezi biti jako iznenadjene. Vreme je da se zapitate da li je to ono sto vas cini srecnim.  Jer, imajte na umu da je skoro pa izvesno da ce doci do toga da vam voljena osoba pomene zajednicki zivot.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2