Horoskop za zadnja tri dana u ovoj sedmici:Saznajte sta donose petak,subota i nedelja!

Horoskop za zadnja tri dana u ovoj sedmici:Saznajte sta donose petak,subota i nedelja!

2023-04-06 0 By Admin

Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da ovim znacima zodijaka dolaze dani za najvece ali i najlepse promene.

 

 OVAN

Zadnja tri dana u ovoj sedmici ce biti prilika da pre svega shvatite sta je ono sto zelite.Ko je osoba koja vam treba za srecu, i jos mnogo toga. Vrlo je vazno da se vodite time da je zivot samo jedan,  i da naucite da slusate glas svog srca.

 

 BIK

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo.  Postoji jedan rak koji vas iskreno voli, i koji je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.  Cuvajte ono sto imate i svakako da treba da iskoristite sansu za srecu koja vam je sada na dohvat ruke.

 

BLIZANCI

Emocije su vam na prvom mestu. Jedan rak vam na svakomkoraku dokazuje i pokazuje svoju ljubav. Samo nemojte da obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. U redu je ako vam nije stalo, samo prestanite vec jednom da dajete laznu nadu.  Naravno, ako to uopste radite.

 

 RAK

Zadnja tri dana u ovoj sedmici ce vama doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje.  Samo se posvetite sebi i uzivajte u onome sto sledi. Postoji neko ko ce umeti da vam na delu dokaze i pokaze svoje emocije.  Moguce je da ce doci do pocetka jedne lepe ljubavne price.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan rak.  Da je on osoba koja ce itekako umeti i znati da vas usreci. Pazite sta radite,  iznenadjenja tek mogu da uslede u danima koji su pred nama. Nekome ste jako vazni i postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze.

 

DEVICA

Vazno je da imate  na umu da ce zadnja tri dana u ovoj sedmici pre svega biti prilika da shvatite na cemu ste sa osobom do koje vam je stalo.  Vi ste neko ko je prosao mnogo toga ali moramo da naglasimo da je bitno da slusate svoje srce.   Nekada je bitno preci preko ponosa.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2