Ruzicasti mesec je juce usao u znak Vage i njegova energija ce trajati 15.dana:Bice ovo vreme ludih promena i velikih zelja!

Ruzicasti mesec je juce usao u znak Vage i njegova energija ce trajati 15.dana:Bice ovo vreme ludih promena i velikih zelja!

2023-04-07 0 By Admin

 Ono sto moramo da kazemo jeste da dolaze dani za iznenadjenja. Pun mesec je juce  nastupio,nalazi se u znaku vage i nema nimalo sumnje da ce ovo biti dani kada ce mnogi  znaci ici na sve ili nista!

 

  VAGA

Ruzicasti mesec je usao u vas znak,  i ono sto moramo da kazemo jeste da je sve moguce kada ste vi u pitanju.  Ono sto moramo da naglasimo jeste da ce ovo biti srecni dani za vas i da nema nimalo sumnje da cete konacno doci do svog cilja.

Moramo da kazemo da je jasno da vam sledi susret koji ce biti ljubav na prvi pogled.  Znak ste koji je prosao mnogo toga,  ali konacno vam sledi mogucnost  da pocnete ispocetka.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

No, u narednih petnaest dana svakako da  treba da pazite kome sta obecavate, i kome dajete nadu. Mozda ce doci do toga da saznate da neko iz vase proslosti zeli sa vama jos jednu sansu. Ako i vi prema njoj osecate isto-znajte da je u redu da joj date priliku.  Da je u redu da predjete preko ponosa,inata,ega… Jer,samo u tom slucaju cete moci da kazete da ste dosli do svoje srece.

Ako ste sada u vezi svakako da  treba da razmislite da li je to ono pravo! Da li tu  osobu vidite kraj sebe do kraja svog zivota,  ili ne.  Ona vas voli, i u to nema nimalo  sumnje, a sve ostalo je na vama. Naravno da ne treba da kazete sudbonosno “da”  ukoliko ne volite onoliko jako koliko ste voljeni. Ni u kom slucaju ne treba da nekome dajete laznu nadu.  Mislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2