Cekaju ih teski dani:Ovi znaci ce silno patiti u danima koji su pred nama!

Cekaju ih teski dani:Ovi znaci ce silno patiti u danima koji su pred nama!

2023-04-09 0 By Admin

 Moramo da kazemo da ce naredni dani biti jako teski i bolni za ove znakove zodijaka….

 

JARAC

Cekaju vas teski dani. To je ono sto moramo da kazemo ali je izvesno da ih vi niste zasluzili. Kao da ste na neki nacin ispastali zbog drugih ljudi ceo zivot, a sada vas ceka to isto u danima koji su pred nama.

Ono sto moramo da kazemo jeste da su sada pred vama dani kada cete jako patiti. Ne mozete bas nista da uradite kako bi ste to promenili ali  treba da imate na umu da sve bude i prodje.

Doci ce do toga da vidite pravo lice nekoga do koga vam je stalo. Vi mislite da vas ta osoba voli, da je iskrena, ali ona zapravo samo zeli da na neki nacin iskoristi vasu ljubav. I bice vam jako tesko ali ono sto morate da znate jeste da sve na kraju bude i prodje.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Istina je da vas cekaju teski dani i da necete moci da izbegnete suze ali uvek imajte na umu da posle kise dodje Sunce i da ce tako biti i kada ste vi u pitanju.

Ovo nikako nije period kada smete i trebate da razmisljate o tome da nekome date jos jednu sansu. Narocito ne u slucaju ako je ta osoba neko ko vam je jednom vec slomio srce jer su velike sanse da ce to uraditi ponovo. Razmislite o tome, i bice vam jasno da sada morate sebe da stavite na prvo mesto odnosno svoje zelje i potrebe….

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2