Horoskop za ponedeljak,utorak i sredu:Tri dana za ljubav i za veliku srecu!

Horoskop za ponedeljak,utorak i sredu:Tri dana za ljubav i za veliku srecu!

2023-04-09 0 By Admin

Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da ce tri dana koja su pred nama doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje.

 

OVAN

Tri dana koja su pred nama mogu da donesu promene koje niste ocekivali. Jako je vazno da se zapitate sta je ono sto zelite jer od toga mnogo zavisi. Imajte na umu da dolaze dani kada ce cuda biti moguca, ali da treba da znate da  je vazno paziti sta je ono sto zelite.

 

BIK

Moramo da kazemo da je cinjenica da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Tri dana koja slede ce doneti mogucnost  da ostvarite svoje zelje i da pocnete ispocetka sa nekim do koga vam je stalo.

 

BLIZANCI

Ono sto je vrlo vzano da kazemo jeste da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Slede dani kada cete morati neke odluke da donesete.

 

 RAK

Konacno i vama dolaze dani za ljubav. To je ono sto moramo da naglasimo. Slede dani kada cete saznati ko je osoba koja prema vama gaji emocije. Nema bas nimalo sumnje da je u pitanju osoba kojoj treba da date priliku… Ona je zasluzila vasu paznju.

 

 LAV

Ljubomora vam je veliki problem. To je jako vazno da kazemo ali imajte na umu da niste u pravu. Voljena osoba vam je odana i verna i iskreno joj je stalo do vas. Nemojte unistavati srecu koju imate jer  konacno imate srecu koja je vredna svake paznje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Postoji neko ko vas voli i neko ko je spreman da se bori za vas. Ako toj osobi date sansu vi bi ste kraj nje mogli da pronadjete ljubav o kakvoj ste do sada samo mastali. Mislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2