U zadnjoj sedmici aprila ovi znaci ce doneti odluku koja ce im promeniti zivot iz korena!

U zadnjoj sedmici aprila ovi znaci ce doneti odluku koja ce im promeniti zivot iz korena!

2023-04-23 0 By Admin

U zadnjoj sedmici aprila dolaze velike odluke, a ticu se ovih znakova zodijaka!

OVAN

U  zadnjoj sedmici aprila  mozete se pokrenuti malo vise. Suvise ste vredni i znate da cete biti i nagradjeni za to.Od vas se ceka da budete  odlucni sto se tice emotivnog polja.I sto se tice  toga, tu morate doneti neke odluke.Ne slusajte nikoga, samo svoje srce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

U zadnjoj sedmici aprila radite onako koliko morate i ako ste posao sebi  nametnuli. Vreme je da malo zastanete i da nadjete  nesto sto ce vam dati krila. Vas posao ide  kako mora i odvec mehanicki. Sto se tice vas,  vi ste prisutni na nekom drugom mestu.

 

BLIZANCI

Osecate da vam vreme izmice,,i prosto klizi kroz prste.Dok dovodite zavrsnici svoje zapocete poslove, ceka vas jos nesto vazno. Bice to velika zivotna odluka da udjete u vezu sa jednim lavom. Niko vam ne daje sansu, ali vi cete ostati pri odluci.Volite ga!

 

RAK

Vec ste suvise  umorni, a i popustili ste sto se tice raspolozenja. Vreme je  da se pomirite da vam ne ide bas kako treba. Iskreno ste se nadali jednoj osobi i vreme je da budete iskreni sta zelite od nje. Ljubav ili samo prijateljstvo,tek ce se pokazati!

 

LAV

Kad  otkucaj vaseg srca pocne da se pojacava, jasno da ste zaljubljeni. Volite jednoga bika a svi vas odvracaju od njega.U zadnjoj sedmici aprila donecete odluku da sa njim udjete u vezu i da vas niko ne moze odvratiti. Volite i dokazacete svim ljubomorcima!

 

DEVICA

Zelite da se vidite sa nekim bliskim osobama, pa izmedju ostalih i sa jednim rakom. Nije vas  odavno  udostojio paznje, a osecate kao da vas izbegava. Vreme je da se okrenete boljim desavanjima, pa svoje zelje usmerite u te tokove.Ako vas izbegava, pitajte sebe zasto?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2