Kakva velika sreca: Tokom narednih 72.sata sresce se zaljubljene duse!

Kakva velika sreca: Tokom narednih 72.sata sresce se zaljubljene duse!

2023-04-23 0 By Admin

 Narednih sedamdeset i dva sata vreme je rezervisano samo za zaljubljene duse…

OVAN

Zaljubljene duse  se cesto srecu sa svojim voljenim, ali ne i vasa. Drugi su srecno zaljubljeni, dok vi samo mastate da se to i vama desi.Dok setaju srecni, vi od umora jedva stojite na nogama. Stopirajte malo sa poslom! Vreme je ad je sretnete!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Imali ste nesto lepo, cega niste ni bili svesni. Toga cete tek sada postati svesni, ali necete moci nista da ucinite.Vreme je  da zauzmete neki stav i probate da  nadjete nacin da se iskupite za ono sto ste izgubili.Duzni ste makar izvinjenje!

 

BLIZANCI

Jedan vas rak jako voli i cini sve za vas, a pitanje da li ste spremni. Mozda niste naucili da vracate istom merom ili jednostavno ne znate  da procenite ko vas voli. Samo se osvrnite oko sebe i primeticete pogled jedne zaljubljene duse.

 

RAK

Voleli ste slepo ciste, zaljubljene duse, ali vam nije uspelo.Ne placite, mozda se nesto i popravi u narednim satima.Vreme je da se desi neocekivani susret i da pohrlite u suret jedno drugome. Jedan  blizanac ce biti vas idealan spoj.

 

LAV

Vi ste spremni da idete napred i da vucete i svoju tugu sa sobom, i da bolite bol.Ne znaci da ce vam biti lako, niti da necete patiti.Vas ponos ce biti jaci od vase tuge, i umesto da pokusate jos jednom, vas ce kociti ponos.

 

DEVICA

Osecate  se nemirno u jednom momentu, a i morate se upitati zasto.Da li to necije reci dopiru do vas, ili vasi  koraci osecaju novu ljubav? Ovih cete dana naci prave odgovore na sva pitanja srca. I taj odgovor ce vas obradovati.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2