Blizi se noc pomracenja meseca u znaku Skorpije! Evo kome slede fantasticna desavanja!

Blizi se noc pomracenja meseca u znaku Skorpije! Evo kome slede fantasticna desavanja!

2023-04-30 0 By Admin

 Pomracenje meseca u znaku skorpije sledi za par dana. Nekim znacima ce svakako biti jako zanimljiv period…

 

SKORPIJA

Buduci da je pomracenje meseca u vasem znaku, nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani kada ni sami necete znati sta da radite, ni kako da se ponasate. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je vrlo vazno da su sada pred vama dani tokom kojih cete morati da donesete neke velike odluke. Postoji neko iz vase proslosti ko vas iskreno voli, i ko je na svaki moguci nacin pokusao da vas preboli i zaboravi, ali mu nije uspelo. I sada dolaze dani kada ce ta osoba konacno odluciti da vam prizna sve sto misli, zeli i oseca.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Na vama je hocete li joj oprostiti, hocete li joj dati jos jednu sansu, ali ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da se ta osoba iskreno kaje. Ako odlucite da joj date priliku itekako je moguce da ce nova sansa sudbine biti sjajna i da cete shvatiti da je vredelo.

Pomracenje meseca ce takodje doneti promene koje ovog puta niste ni zamisljali, u slucaju da ste u vezi. Dakle, ako je ljubav prava, imajte na umu da ce pobediti. Da ce doci do prosidbe, pocetka zajednickog zivota, i prosto emocije koja ce pobediti svaku mogucu prepreku.

Sa druge strane, ako nesto nije pravo, onda jednostavno morate da se pomirite sa tim  da prosto nista nije onako kako bi trebalo biti. Da je za vas bolje da krenete dalje, ma koliko da vas bolelo. Da tek onda kada odu od nas ljudi koji su pogresni mozemo reci da su u nas zivot usli oni koji su pravi. Tako ce biti i u vasem slucaju…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2