Naredna tri dana:Svima novi radni dan,novi mesec,samo jednom znaku pocetak prve i prave ljubavi!

Naredna tri dana:Svima novi radni dan,novi mesec,samo jednom znaku pocetak prve i prave ljubavi!

2023-04-30 0 By Admin

VAGA

Od  vas se ceka da se odlucite za nesto i vreme je. Novi je pocetak, ne samo radne nedelje, vec i novog meseca. Radujte se  sto ce vase odluke da budu usmerene ka necemu sto vam obecava uspeh.

 

SKORPIJA

Svi ste na okupu, vas partner i vi, bas kao i vase dileme i vasi problemi. Ponasate se kao da ste se odvojili, svako na svoju stranu. Partner na jednu, vi na drugu, a vasi problemi okolo vas. Novi je mesec i gledajte kako da ga pocnete.Sredite se, ili se razidjite.

 

STRELAC

Vreme je da i vi konacno ostvarite svoj dugo zeljeni san.Pred vama je susret sa osobom koja ce vam biti vasa srodna dusa.Bice to nova veza, i  pocetak vase prve prave ljubavi o kojoj ste mastali.Ne biste bili srecniji ni da sanjate.

 

JARAC

Nose vas misli i sreca vas vodi hitrim i lakim koracima prema jednoj osobi.Ako vam nije jasno da se i ona u vas zaljubila, uvericete se ovih dana. Vas susret ce biti vatromet vasih skrivanih emocija.Pokazite ih onome za koga zivite.

 

VODOLIJA

Osecanje zaljubljenosti vas vuce na jednu, a vase brojne obaveze na drugu stranu.Pazite gde ce da prevagnete i da li ce prevagnuti vas razum ili vase srce? Gubite u svakom slucaju na jednoj strani, pa gledajte da nadjete kompromis.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBA

Vec ste se zamerili u prilici da okusate novu srecu.Neko vam se udvarao, ali ste ga naterali da odustane.Ovih dana vam nece pasti na pamet da ga ignorisete. Novi susret ce vas zbuniti i bice novi pocetak od nule.

 

Stranice: 1 2