Strelac i Blizanci:Kombinacija ova dva znaka donosi veliku radost!

Strelac i Blizanci:Kombinacija ova dva znaka donosi veliku radost!

2023-05-08 0 By Admin

Cesto kruzi fama da niko ne moze spojiti nemoguce kombinacije,ali sta se desi kad ljubav nadvlada predrasude?

STRELAC

Kombinacija  dva srca i dve osobe moze da bude jako iznenadjujuca. U vasem slucaju, mozda nemoguca kombinacija. Mislite da cinite sta vas volja i da mozete uciniti sve i svasta.Vi se nikada ne suprostavljate osecanjima, ali ste i zato spremni da platete cenu. Naravno, samo u slucaju da pogresite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nikada niste rob svojih osecanja ,vec uvek pokazujete da ste gospodar svoga srca. Ono vas vuce cesto u neke izlete za koje niste spremni, ali ste voljni da probate sve. Spremni da se ne suprosatavljate cesto idete napred u nepoznato. I do kraja maja ce vam se desiti  da cete krenuti za jednom osobom. Bicete zainteresovani da postanete deo njenog zivota i deo njenoga sutra.

Radi se o jednom blizancu koji ce vam biti ljubav uskoro,a kazu da je nemoguca kombinacija.Vasi bliznji vas odvracaju i govore da ste nemoguca kombinacija. Necete im dati  za pravo, nego cete svojim inatom da idete napred. Zelite da se suprostavite svima i pokazete da cete ostvariti vezu. Bas onu svoju nemogucu kombinaciju za koju  misle da necete uspeti i da ce vam se  smejati.

Do kraja meseca vas ceka susret i pocetak jedne lepe veze.Vasa ce ljubav da ucini cudo i da pomeri sve granice. Mada ste sve svoje stvari spremni da se okrenete, ipak cete sada cekati da se desavaju  spontano.Mozda ste i vi u pocetku osecali da zelite  da udjete u jednu avanturu, ali ce ljubav nadvladati sve.

U vasem zivotu ce se sve okrenuti  i vreme je da krene vasa sreca. Sledi  mesec vase ljubavi koja ce postati vasa stvarna sreca. Vreme je da se okrenete tome  i da uzivate u onome sto ce se roditi medju vama. Slede vam lepe situacije i prava emotivna sreca kojom cete i  vi biti iznenadjeni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2