Naredna 72. sata jednom ce zodijaku izmamiti osmeh-karma ga casti srecom!

Naredna 72. sata jednom ce zodijaku izmamiti osmeh-karma ga casti srecom!

2023-05-08 0 By Admin

 U narednim satima jednom tuznom zodijaku eto opet osmeha na lice! Karma ce ga castiti emotivnom srecom…

 

 

OVAN

Naredna 72. sata nece biti nimalo dosadna. Pred vama brojne obaveze  kojima prilazite zrelo i odgovorno. Bavicete se njima i necete dozvoliti da se bilo sta poremeti na tom putu.Vreme je idealno da nizete svoje uspehe i paru, na paru. Sa kime biste ih rado trosili?

 

BIK

Imacete priliku i vreme da dobro razmislite o onome sta vas ceka. Pazite da ne prenaglite sa argumentima dok ne saslusate drugu stranu. Imacete razloga da budete i kivni na one koji vam sada pricaju drugu pricu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Nemojte se unapred nervirati, niti brzati da pokazete  ono sto mislite.Ako ste sada u neznanju, pa ne znate da procenite stvari, sacekajte.Imacete priliku da saslusate i drugu stranu, tako da cete videti da nije onako kako su vam  predstavili celu situaciju. Naredna 72.sata zahtevaju i vasu ozbiljnost.

 

RAK

Osecate se tuznim i ma kako u drustvu, opet usamljenim u dusi.Vas osecaj vas gusi jer vas ne razumeju i optuzuju vas  da drzite stranu nekim osobama  koje partner ne voli. Ubedite ga da nije  u redu to sto od vas trazi  da idete protiv svoje volje.

 

LAV

Ne znate kako da se osecate u prilici pred sobom.Nece vam biti lako, ali gledajte da ostanete razumni.Neko vas ponovo zeli zavesti i ostaviti, pa  budite oprezni. Znate na koga je vase srce bolecivo i kome uvek popustite na kraju.

 

DEVICA

Ako ste i bili tuzni, vreme je da vam se vrati osmeh na vase lice. Sati pred vama ce vas uvetiti da vam opet sledi sreca. Vreme je da vas karma casti srecom i nagradi za sve vase dosadasnje tuge. Kako i zasto, tek cete videti!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2