Bivse hoce da bude sadasnje:Ovog vikenda,ove zodijake ce pozvati bivsa ljubav!

Bivse hoce da bude sadasnje:Ovog vikenda,ove zodijake ce pozvati bivsa ljubav!

2023-05-11 0 By Admin

 Neke ljubavi su bivse, ali jos uvek traju, jer nismo uspeli da ih prebolimo…

 

 VODOLIJA

Vasa bivsa ljubav mnogo misli na vas. To je ono sto moramo da kazemo.  Ona je zapravo neko ko je na svaki moguci nacin pokusao da vas zaboravi, da krene dalje, ali prosto, ono sto prema vama oseca je jace od svega.

Ostanite ono sto jeste, i dozvolite sebi da vas vodi vase srce! Ako vi tu osobu volite i dalje, onda zaboravite na svoj ponos. Zanemarite svoj ego, i ucinite onako kako vam nalaze vase srce. Jer, ako dodje do toga da vas ta osoba ponovo pozove, i predje preko svog inata, i ega, to je samo dokaz da i ona vas voli. Da je odana, iskrena, da nema nikakve lose namere kada ste vi u pitanju. Prosto je shvatila da vas voli iskreno, i da je samo sa vama  iskreno srecna. Zato, ucinite onako kako smatrate da vam je pametno, da bi ste bili srecni.  Vasa  ljubav itekako moze da pobedi, i to je ono sto je zapravo vaznije od svega. Zato i treba oboje da shvatite gde ste gresili,kako bi ste ovog puta znali da cuvate ono sto imate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovog vikenda, vi cete moci da kazete da ste krenuli novim stazama, i nema nimalo sumnje da vam je sreca konacno nikada blize. Vi ste to zasluzili, ali moramo da kazemo da je konacna odluka ipak samo na vama. Ako volite iskreno, znajte da ste iskreno i voljeni! I da vredi dati sve od sebe kako bi ljubav pobedila. Ta osoba ce uciniti prvi korak, ostalo je samo na vama.

Ovog puta mozete pobediti, ali vazno je da oboje budete spremni na kompromis, ali i na promene. Bivsa ljubav svakako da moze da postane i sadasnja.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2