Sledecih sedam dana karma nagradjuje:Jedan znak ce biti nagradjen srecom!

Sledecih sedam dana karma nagradjuje:Jedan znak ce biti nagradjen srecom!

2023-05-12 0 By Admin

U narednih sedam dana karma nagradjuje  svakom po zasluzi i ovog znaka ce nagraditi srecom…

STRELAC

Dragi Strelci, ovih sedam dana nece biti u vasem znaku, niti vama na ruku…

Posao:

Vreme je da se drzite svojih namera i da ne odustajete od njih.U narednih sedam dana ce vam se pruziti brojne mogucnosti, a sve ce ipak da zavisi od vas. Moracete da se mnogo trudite i da budete i vredni i uporni.

Na zalost, nece samo trud i rad da daju rezultate.Verovali ili ne, mnogo zavisi i od srece u datoj situaciji i u momentu. Uvek se u zivotu nesto desava i mimo nase volje i protivno nasim ocekivanjima.A vama ono sto sledi,nece biti bas po volji.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zato ce i vase radno polje ovisiti o malo srece koja vam je potrebna. Uvek se vodite mislju da sve mozete, ali nece biti bas tako.

Nesto cete zeleti da ostvarite, ali cete imati neke smetnje od jedne osobe  koja  ce biti ljubomorna na vas.  Necete nicim zasluziti, a gurace vas u kraj i stalno potcenjivati. Krasce vase ideje i mudro uzimati poene za sebe.

Ne gubite orjentaciju,vratite samopouzdanje i nemojte se predavati!

 Ljubav:

Vreme je da  se malo opustite i dobro razmislite o daljim koracima. Od vas se ceka da pokazete da ste spremni da  se okrenete resavanju situacije na emotivnom polju. Ono nije bas najsjajnije, sto ne znaci da nece biti uskoro.

Sto se tice ovih sedam dana, nece biti  lepo kako ste vi i navikli.I nece biti po vasem. Zato vas srce vodi  ka jednoj osobi koja vam za sada nece odgovoriti na  vasu paznju i osecanja. Mozda tako zeli da se uveri koliko cete biti uporni da je osvojite.

Ako nastavite da se trudite i da je obasipate paznjom, bez obzira sto vam ne uzvraca, ona ce znati da vam je stalo do nje. I sta oboje mozete zakljuciti, no da se polako radja jedna nova ljubav. Ali ne ove sedmice, i ne odmah kako ste navikli da bude.

Odmorite malo, mirujte i u tisini skrojite plan kako najlakse da dodjete do srca one sto vas zanima.

Zdravlje:

Za sada je sve pod kontrolom, mada ste preumorni.Smanjite malo svoje aktivnosti  i malo se odmorite, jer ste zaista imali suvise obaveza na svim stranama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2