Evo koji ce znak u narednom periodu postati najsrecniji u ljubavi!

Evo koji ce znak u narednom periodu postati najsrecniji u ljubavi!

2024-05-13 0 By Admin

Najsrecniji u ljubavi su samo retki znaci, a u narednom periodu ce biti srecnik ljubavi cak tri znaka!

OVAN

Vi ste svesni da ne mozete ocekivati bas mnogo, ali se morate pomiriti sa onim sto sledi. Nece biti tako lose i mada nije bas kako ste ocekivali, necete se zaliti. Vi ste se malo duze drzali po strani. Zato se sada zalozite da sve bude na bolje, jer sve ce ovisiti o vama.

 

BIK

Niste najsrecniji  na ljubavnom polju, pa se trudite da vam bude bolje na drugim poljima.Ipak ste spremni da uporedo idete za onim sto biste mogli da ostvarite. Zato se trudite da ucinite nesto da bi se vase emotivno polje popravilo.Od vas se ceka da cinite sve sto mozete, i ne cekate na partnera.

 

BLIZANCI

Nece vas nista doticati ovih dana, vec cete se radovati  uskoro.Ako sada nije onako kako ocekujete, nemojte da gubite nadu da nece biti. Ucinite nesto, doprinesite svojim koracima i pokazite da vas  zanima da sve bude pod kontrolom.Zato  drzite  konce u svojim rukama cvrsto kako biste usmerili vezu u pravom smeru.

 

RAK

Uskoro cete biti najsrecniji, ali polako i ne zurite.Mozda je vreme da budete jedan od tri srecnika u ljubavi u ovom periodu. Dosta ste patili i plakali i vreme je da vas zvezde  nagrade srecom.Sledi vam susret koji ce da vas nagradi ljubavlju i paznjom, pa i srecom koju ste  sanjali. Konacno cete se radovati  novoj sreci i biti najsrecniji do sada!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Niste srecnik kako ste navikli da budete, ali nemojte  da se durite, no se pomirite. Mozda je vreme da se zamene uloge sa onima koji su plakali dok ste vi bili srecni.Uvek se to desava u zivotu svima, jer zivot okrece kolo srece. Voleli ste i bili voljeni i srecni, pa sada je vreme da i drugi budu.

 

DEVICA

Necete moci da se mirite da gubite i moracete da se ili pomirite ili da to svi vide.Cak i oni vasi suparnici koji su jedva cekali da vas vide porazenog, tuznog i nesrecnog.  Gledajte da u narednom periodu niko ne procita vasu tugu. Odglumite je  i budite osoba koja ce svoju ljubavnu patnju uzneti dostojanstveno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2