U narednih deset dana neki zodijaci ce biti ostavljeni!

U narednih deset dana neki zodijaci ce biti ostavljeni!

2023-05-14 0 By Admin

Srecni ili nesrecni, voljeni ili ne voljeni, nikad se ne zna sta ce biti sutra. Neki ce zodijaci narednih deset dana  biti  ostavljeni…

OVAN

U narednih deset dana se borite za jednog bika.Suvise je snazan i jak i suvise lep, da biste se smeli nadati njegovoj paznji. Vi ste tako skromni da nikako ne mozete da prokuzite da i vi plenite svojom dobrotom. I da ce naredni dani sve da okrenu u vasem zivotu. Na vasu srecu, vama u korist.

 

BIK

Osecate se ponosno i mocno i mnogi bi sa vama bar da se druze. Primeticete mnoge poglede koji vas zele privuci sebi. Neki bi da se slepaju uz vas i da ostvare uspeh sa vama. Neki bi u vase srce, cak i bez pitanja, a vas izbor ce pasti na jedno nezno bice. Osvojice vas dobrota jednoga ovna.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Narednih deset dana ce vam biti jako tesko i vreme je da se izborite. Neko vas je povredio, a da se tome niste nadali.  Ne bar od te osobe, ali kako kazu stari, nikad nije kasno i nikada se ne zna. Zato ce vas jako iznenaditi i povrediti vase srce, reci jedne device. Narednih dana cete osecati i tugu i razocarenje.

 

RAK

Mislili ste da ce vam jedna devica dati srce na dlanu. Smatrate da ste je dostojni, ali necete  joj se moci pribliziti. Od vas se ceka da budete spremni na sve, cak i da vas odbije trenutno. Ali da ce da srusi sve vase snove, tome se niste nadali.Prosto  cete vas ignorisati i bice vam jasno da ste ostavljeni, samo sto vam nije rekla.

 

LAV

Zelite da vam  jedan strelac ponudi srce  i da vas uzme pod  svoju zastitu. Osecate da se tu krije i jedna  devica koja zeli novu avanturu. Budite spremni da se ostvarite u ovoj vezi i ne dajte joj da vam preotme srecu na koju racunate.Nemojte je potceniti narednih deset dana. Veliki vam je suparnik!

 

DEVICA

Morate se truditi da se izborite za ljubav jednog strelca.Mada vidite da imate suparnika, utoliko morate biti jaci. Narednih deset dana cete morati pokazati  da ste svesni da se radi o mocnom suparniku, ali resite se na otvorene karte.Nek vasa ljubav bude jaca!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2