Ljubavni horoskop do kraja meseca:Nekome se zivot menja!

Ljubavni horoskop do kraja meseca:Nekome se zivot menja!

2023-05-18 0 By Admin

Do kraja meseca slede brojne promene tokova, ali se jednom zivot menja iz korena!

OVAN

Zivot vam nije bas tako zanimljiv kako ste mislili da hoce. Ipak vam slede promene koje vas vuku napred i koje ce vas usmeriti u bolji pravac. Vreme je da vam se neko nadje u blizini i da vam bude neko koga i zelite.Dusu biste dali za jednoga raka.

 

BIK

Nemojte da ocajavate i kukate na svoj zivot, misleci da ste nesrecni.Sreca je samo stanje trenutka,a sve ostalo cini zivot onakvim kakav jeste. Zato se nemojte samo predavati i zaliti da vas nece bas nista.Vreme je da uzmete stvari u svoje ruke i da menjate zivot iz korena.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Imate mnogo obaveza, ali necete da zapostavite osecanja srca svoga.Ono kuca za jednu jedinu koja vam ga je pomerila sa mesta. I ona oseca  da se nesto zbiva u vasem srcu, neka bura i oluja. I zeli da vam bude uskoro jedina na svetu zbog koje ce vas zivot da postane srecniji.

 

RAK

Vreme je da budete spremni na velike korake i da  znate sta vam je ciniti. Imacete premalo vremena,  a previse obaveza i zato budite spremni da date sve od sebe.Niste  svesni  da morate  da cinite sve kako biste zivot promenili na bolje. Kako biste ga sebi olaksali i ulepsali.

 

LAV

Zivot je pred vama i vreme je da budete spremni  da ga zivite i da se trudite. Jasno je  da sto se vise budete zalagali, da ce vam zivot  biti mnogo bolji.  Zato se bavite ovih dana obavezama koje vas cekaju i koje vam niko nece moci da pomogne. Zato se trudite da uspete u svemu.

 

DEVICA

Resili ste da budete spremni  da se nosite sa svojom pozicijom. Nije neka bas najbolja, ali moracete je vi ciniti boljom.Jednom ste raku postali strani, a skorpija vas napada zbog toga. Zaljubljena u njega, ne zeli da mu se nadjete ni blizu, bez obzira sta osecate prema njemu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2