Imamo najlepse vesti za ove znakove:Nekome slede ljubavni susreti!

Imamo najlepse vesti za ove znakove:Nekome slede ljubavni susreti!

2023-05-22 0 By Admin

Narednih sedam dana sto slede donece neke velike promene,a  nekom stizu i ljunbavni susreti…

OVAN

Ljubavni susreti nikako da se pocnu desavati i vama, ali niko vam nije  kriv.  Osecate se pogubljeno, a vase srce zeli da se  znate usmeriti.Vreme je da se rese neke dileme u kojima ste i da uhvatite pravac koji vas vodi boljem.Mozda se resi  nesto u vasu korist.

 

BIK

Ljubav ce vas voditi tamo gde jos niste stigli, a to je oaza vasih snova. Vec ste se  radovali jednoj osobi koja vas je pocela da osvaja.Niko nije svestan sta vas sve ceka i vreme je pred vama da se okrenete u smeru kojim vas vuce srce. Vreme je da se menja sve na bolje.

 

BLIZANCI

Vasa emocija ce se srediti vremenom, a ovih dana samo je negujte. Neko vam se dopada  i vreme je da budete spremni da mu uzvratite.Ni vi necete biti ravnodusni jer osecate se za sada nesigurno. Lome vas neprestano lude misli i plasite se sta ce biti. Ne opterecujte se unapred, no uzivajte!

 

RAK

Osecate veliko razocarenje u dusi, ali vesto ga krijete.Od vas se ne ocekuje nista drugo, osim da ostanete sabrani.Zato cete i ovih dana probati naci najrazumnija moguca resenja. Neki od vasih problema u kojima cete biti, zahtevace kompromis.Ako ikada, sada morate da date sve od sebe i ostanete pribrani.

 

LAV

Cekaju vas ljubavni susreti, a da  ne verujete da ce doneti nesto lepo.Od vas se ceka da budete mirni i da za sada ne ulazite u raspravu. Vec ste se dohvatili teme koja vas oboje iritira, jer ne mislite isto. Sto se neceg odredjenog  tice, tu ce vam se podudarati misljenja.

 

DEVICA

Cekate neke vesti i nikako da docekate da ih cujete. Srce  vas remeti i stalno vas vuce na kontra strane, od one na koju biste morali ici.Od vas se neko nada da cete mu pokazati paznju, a nista manje ni ljubav i postovanje.   Pokazite ko vas interesuje i ne ustrucavajte se.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2