Utorak,sreda i cetvrtak ovom znaku garantuju prelepe sate!

Utorak,sreda i cetvrtak ovom znaku garantuju prelepe sate!

2023-05-22 0 By Admin

Mnogo se nadamo svi narednim satima, ali ce nade biti uslisene samo ovom znaku zodijaka!

OVAN

Mnogo ocekujete od ovih dana, ali se ne nadate bas mnogo.Nemojte da ste opet na kraj srca, nego se malo i potrudite. Nadjite sebi priliku i omogucite je sebi da bi vam bilo bolje. Ako vi ocekujete od nekih osoba, i one nesto ocekuju od vas. Posebno jedna osoba! Mislite pozitivno!

 

BIK

Nervirate se zbog plana obaveza koji vam namecu neke osobe. Hteli ili ne, morate ih ispunjavati, i vreme je da budete  spremni.Posto je tako, kako je, nece vam nista biti pravo, ali morate se i vi malo urazumiti. Vreme je da gledate od cega se zivi, i da radite radujuci se! Trgnite se!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Mnogo radite u poslednje vreme, a znate da ne biste smeli.Poznati su vam razlozi zbog kojih se morate malo stedeti, ali vi  nikako da se urazumite. Mozda je vreme da se bar ovih dana malo odmorite i predahnete. Nemojte biti tako nagli jer posao nece pobeci.

 

RAK

Vec ste ucinili mnogo i vreme je da se vase srce sredi po nekim pitanjima.Cinili ste razna cuda  i sve sto ste mogli, da biste sada pristali na necije uslove.Ne pada vam na pamet da nakon svega cinite  opet protiv svoje volje. Vreme je da ucinite nesto konkretno za sebe.

 

LAV

Od vas se ceka korak i odluka koju vi morate doneti.Ne trazite savete i pomoc prijatelja, jer ovo morate sami. Samo ce od vas i vasih odluka da zavise ova naredna sedamdeset i dva sata. Dakle, mogu vam biti obecavajuci ako vi ucinite nesto da vam tako bude.

 

DEVICA

Mnogo se trudite u zadnje vreme oko jednog raka.Mada ste na njega bili jako ljuti, malo ste popustili. Valda ste uvideli da je i on u svom licnom haosu, i prestacete da mu zamerate. Pred vama mnogo obaveza, ali cete se truditi da mislite o nekome. Davace vam snagu!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2