Dosli smo do kraja maja,a ovim znacima sledi kraj velike ljubavi!

Dosli smo do kraja maja,a ovim znacima sledi kraj velike ljubavi!

2023-05-24 0 By Admin

Mesec ljubavi- maj, je na izmaku, ali na samom njegovom kraju, i ljubav ovog zodijaka ce biti na izmaku!

OVAN

Svesni ste da  ovaj maj moze biti mesec vasih snova. Nemojte se buniti i smatrati to nemogucim, jer do sada nista posebno nije bilo.Ostaloje jos par danai nikad se ne zna sta vam noci noc, a sta dan.Mozda bas ovi dani postanu vas mesec ljubavi!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Mesec ljubavi vam se vec desio davno i sada samo zivite od uspomena.Rado se vracate u proslost, ali neradi ste da prihvatite sve svoje pogresne korake. Vreme je da budete svesni  da su negde greske i bile moguce, ali ne bas sve. Svesni ste da je vas inat odigrao glavnu ulogu.

 

BLIZANCI

Mozda je bas  sada vreme  da se rese neke vase prilike. Emotivno ne stojite bas lose i vreme je da budete  malo zadovoljniji. Ovih dana biste mogli da ucinite nesto, bilo sta, da se stvari poprave.Od vas ce zavisiti sta je ono sto budete cinili. Valda cete ciniti samo ono cemu i tezite.

 

RAK

Mada je sada mesec ljubavi na izmaku, za vas kao da nije. Vi se nikako niste nasli u trajanju ovog meseca i niste bili zadovoljni. Da je nesto do vas, rado biste ucinili da oporavite sve sto mozete.Ipak do vas nista nije ,osim sto biste znali kako da se postavite prema jednoj osobi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

I ne slutite da ce vasa velika ljubav da odzvoni definitivan kraj. Vasa emotivna veza je pucala i imala krize, pa ste se opet mirili. Vise puta idete od pocetka, i  vise nece ici tako.Dok je mesec ljubavi na izmaku, i vasa ljubav kao da je. Vreme je da shvatite, ali vi to nikako da priznate.Nemate sanse da privolite bivsu.

 

DEVICA

Jasno vam je da se neke stvari u vasem zivotu moraju promeniti. Opet, nikako da se menjaju one koje biste vi zeleli da se promene. Vreme je da budete spremni da se vase srce  sredi.Morate znati sta hocete, sta je ono sto necete i da se tako i postavite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2