Naredna 72.sata i velika cuda:Ovaj znak je sada razocaran,ali sutra mu se sve menja!

Naredna 72.sata i velika cuda:Ovaj znak je sada razocaran,ali sutra mu se sve menja!

2023-05-23 0 By Admin

Sve se menja jer u narednim danima slede velike promene i nekim ce od tuge do srece put biti cudan,ali  istinit i kratak…

OVAN

Sve je moguce, pa i da vam se vraca neko u mislima, ali u javi nikako da se desi.Zelite da ucinite bas sve da vam se ostvare i vase nade i vase zelje. Nece vam se uskoro desiti to sto prizeljkujete, ali ce vas snaci nesto jako lepo, pa necete se zaliti. Niz prijatnih iznenadjenja i drustvo kakvo bi svako pozeleo.

 

BIK

Suze vas teraju u neka davna secanja i nije vam lako.Usamljeni ste i prepusteni sebi i svojoj samoci. Osim toga osecate da vas vasi bliznji nikako da shvate, a od njih cekate vetar u ledja. Kad biste imali njihovu podrsku, sve bi vam bilo lakse. Obrazlozite im sve cinjenice, neka shvate da grese.

 

BLIZANCI

Cuda su moguca i sve vam se menja! Do sada tuzni u dusi,  usamljeni i razocarani.Preko noci cete postati neko drugi kome ce sve da krene na bolje. Ici ce vam odlicno i vreme je da se radujete. Koliko se radujete, toliko cete biti zacudjeni kako se sve od tuge okrenulo do srece i radovanja!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Osecate tugu u dusi zbog nekih nedavnih desavanja. Osecate tezinu, kao da se nebo srucilo na vasu glavu i sada upravlja  vama. Ipak, ma koliko bilo  tesko, moracete da se otrgnete svemu losem i da podjete napred. Pomirite se sa onim sto je! I da zelite, nista ne mozete promeniti,sve i da hocete!

 

LAV

Kucaju vam sati u kojima morate doneti odluku. Vreme je da neke stvari ucinite  konacnim i da  ucinite rez.Morate se okrenuti u novom smeru i poci tamo gde  mozete upravljati svojim zivotom. U situaciji u kojoj ste bili, niti ste mogli da upravljate, niti ste ziveli svoj zivot.  Upravljao je neko drugi.

 

DEVICA

Vreme je da budete spremni na nove korake. Nemojte da jednoga raka drzite u neizvesnosti, i da vam on bude na listi cekanja. Ako cete pravo, vi ste ga odavno zanemarivali i on vas vise nece cekati.Vreme mu je da resi stanje sa vama, a vi da ga eleminisite ili da ga pocastite paznjom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2