Naredni period:Bas ovaj zodijak koji se plasio vezivanja iznenada ce stati na ludi kamen!

Naredni period:Bas ovaj zodijak koji se plasio vezivanja iznenada ce stati na ludi kamen!

2023-06-06 0 By Admin

Slede iznenadjenja jer ce jedan zodijak avanturista da stane na ludi kamen i sam ce sebe iznenaditi…

OVAN

Kamen  ne mora uvek da bude takozvani ludi kamen.Kod vas i u vasem slucaju moze to da bude veliki kamen spoticanja.U vasem slucaju to ce biti jedan rak koji vas voli, ali vi nikako da  ga uzmete za ozbiljno.Voli vas  i nudi vam svoje srce,  a vi biste jos malo da se provodite.Da biste se vezali, mislite da vam je jos rano.

 

BIK

Zelite napred, ali vas jedna vodolija sputava u tome. Hteli biste da menjate sve svoje navike, radno mesto i okruzenje.Ona vas u tome koci, a vreme je da zagazite u nove korake  i da cinite nesto za sebe.Jasno i konkretno, bas kao kamen kada se pokrene i ide jednom odredjenom putanjom. Tako biste i vi,ali ste bolecivi prema njoj i snebivate se.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Od vas se ocekuje da budete vrlo snalazljivi i da se okrenete pozitivnim resenjima.Ne dozvolite da vas neko zamajava nekim laznim nadamai prazmnim obecanjima.Morate u startu znati i sta biste voleli i sta biste hteli dalje.  Ne nadajte se zavarati, vec se okrenite po licnoj volji ciniti ono sto ste isplanirali.

 

RAK

Dugo ste bil  isa laznom nadom prijatelj koji se druzio sa zeljom da mu se ispune snovi. Konacno je vreme da realno sagledate sve svoje cinjenice i da se okrenete onome sto biste hteli. Vasa ocekivanja su velika i od vas se sada ceka da postanete spremni za dalje korake.Lazne nade su vamsamo bile kamen koji vas je sprecavao da krenete dalje.

 

LAV

Vreme je za pomirenja i za neke nove korake koji vas vode napred.  Od vas se ocekuje da budete spremni da se ide napred, i da bivsoj pokazete jasne ciljeve. Ono sto hocete i sto nameravate, pokazite  i nemojte se dalje  vrteti u mestu.Od vas  je neko okrenuo glavu i vreme je da pocnete novo poglavlje. Sacuvajte svoj ponos!

 

DEVICA

Vasa je volja da  budete spremni da se okrenete  jednoj vagi ali vas ona ne zeli za sebe.Od vas se ceka da budete uporni i da se ne predajete. Vreme je da date sve od sebe i iskoristite sav svoj sarm da je osvojite.U odnosu na predjasnja ubedjenja, ona ce da promeni misljenje prema vama.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2